Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sampiyon olsak,irfancan 20 milyona gitse,10 milyonu basaksehirin.bunu niye kabul etmesinler ☺

Bi de bugun artik yapilan her transferde futbolcu baska bi kulube satilinca, yüzde paylardan guzel gelirler elde ediyo eski kulupleri.bu bugunun gercegiyken,ne fantazisi gerizekali fenerli. bildiğin sacmalamis,henuz anlasmadik de sus
Bunu diyen adamın klubü yıllardır Cengizden para kazanıyoruz diyor. Madem fantezi o zaman neden fantezi yaptınız?

Fener istese anında verir bunların alayının derdi bizimle
Valla herr transfer dönemi ayri sıkıntı.forum falcao istedi gelsin dedim,destekledim.emre akbaba diye kafayi yediler,insallah fenere gider kurtuluruz dedim o zamanki o sikintili haberlerden bunalinca.irfancan benim en sinir oldugum topçuydu başakşehirde,ama 1 senedir begeniyorum,gelsin isterim

Bu göksel akıllı ve sinsi bi herif

Normaldede imkansıza yakındı zaten irfan transferi ama uanın alenen küfür ettiği açıklamadan sonra dahada imkansızlaştı göksel bunun öcünü alır altında kalmaz

Bu herif bize irfanı bi şekil salıcak ama karşılığında artık gs adasınımı alır napar bilmiyorum ,bi boklar çıkıcak bu işin sonunda

As baskani sallayin ya klubun sahibi goksel. gokselin ne dedigi onemli. Aslinda abdurrahim de saraya cikip ricaci olsa reisin bi sozune bakar. Mesut icin guzellik yaptiysan bize de yap
Galatasaray birilerinin rizasi ile oyuncu alacaksa, almasin.

Biz Fenerbahce degiliz. IBAN veririz, kendimizden toplariz ama baskasinin kapisinda yatmayiz.

Galatasaray birilerinin rizasi ile oyuncu alacaksa, almasin.

Biz Fenerbahce degiliz. IBAN veririz, kendimizden toplariz ama baskasinin kapisinda yatmayiz.

Kardesim ulkede isler boyle yuruyor. Zamaninda riva icin florya icin nasil ricaci olduysan yine olursun.goksel erdoganin akrabasi zaten. Alanyaspor baskani disisleri bakaninin kardesi ulke futbolu tamamiyla siyasete batmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt