Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle çok fazla adam bulursun renktaşım inşallah herkesin gönlünü edecek ve faydalı olacak birisi gelirGalasevgisinin Avrupalı tecrübeli santrafor tanımına uyuyor jorgasen
Umarım kaliteyi o kadar aşağıya indirmeyiz birde çıkıp bu elemana bonservis öderiz tam olur
Boupendzayı alın bari
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam örümcekBu ne böyle?
Okan Buruk: "İrfan Can ile alakalı yönetimimiz gelen teklifleri değerlendiriyor. Kulüp çıkarları izin verirse yönetim en iyi kararı verecektir. Hücum hattında sıkıntı yaşıyoruz. Her şey çok yakın görünmüyor. Bizim de hücumda eksiklerimiz var. Bir an evvel bu işleri halledecekler"
Ben de bundan korkuyorum durum oraya gidiyor gibi yavaştanirfanı seve seve verecekler adam bilerek oynamıyo mecbur verecekler bizi. Yönetim çok para gömmese bari
ahtopot değilmiydi bunun lakabı ne ara örümcek olduAdam örümcek
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali Naci'ye Perşembe günü 'saat 12:00'de Başakşehir tesislerinde ol, elimizde çikolata ile görüşmeye gidiyoruz' mesajı gitmediyse neyim.
'Biz görüştük, uğraştık, onlar vermedi' olayıdır Perşembe günü gerçekleşen toplantı.
Irfan konusunda hiç ciddi olduğumuzu sanmıyorum.
Bu kotu ve Morali bozuk hali ama adam akilli izlersen bu haliyle bile Emre Akbaba ve Belhandanin kat kat ustunde en onemlisi ayagindan kolay kolay top vermiyor attigi denedigi paslar genelde tehlike yaratiyor surekli dikine oynuyor Bizim Belhanda da dikini oynuyor ama surekli top kaybi yapiyor Irfan oyle degil.Onemli olan bunlari gormek bos bos sallamakla olmuyor o isler.Dedigim gibi bu kotu hali istedigi takima geldiginde daha oz verili oldugunda daha cok fark yaratacakki bu haliyle bile fark yaratir bence.Umarim Uygun bir bonservis bedeli ile aliriz.Bu İrfan bizim takımda ne gibi fark yaratır konuşulan rakamlar bizden çıkacaksa daha başka isimlere odaklansak olmaz mı.
Koskocalığı mı kaldı renktaş. Ciddiye alan yok maalesef başkanı. Ben seviyorum karakterini de, olmuyor işte artık.koskoca Galatasaray başkanı Naciye haber çıksın diye mi gitti usta bariz gittiler görüştüler Başakşehir irfanı öyle böyle verecek bize ama çok üsterleyip kazık yememek lazım
İyide bu cocugun baya ekstra özelliği var o yüzden fiziksel özellikleri sorun olmaz diye düşünüyorum.Senin dediğin genelde hem fiziksel dezavantajı olan hem de aman aman bi tekniği zekası falan olmayanlar için geçerliHeh aguero dan kac tane var oldu olacak messi deseydin sokaktan kimi cevirsen aguero dimi ?
Bende de renk mavi oldu yav ben değiştirdimforumun yazı fontu bir bana mı değişti?
Severin Avrupasini yaw iyi topcu olacaksa bize gelsin sonra Gidecekse Avrupaya gitsino çocuk çok büyük bir futbolcu olur umarım avrupaya gider