Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu şartlarda başka transfer olmayacak gibi.
#YaTransferYaİstifa tagını tekrar gündeme sokalım başkan epey etkilenmişti.

Okan Buruk: "İrfan Can ile alakalı yönetimimiz gelen teklifleri değerlendiriyor. Kulüp çıkarları izin verirse yönetim en iyi kararı verecektir. Hücum hattında sıkıntı yaşıyoruz. Her şey çok yakın görünmüyor. Bizim de hücumda eksiklerimiz var. Bir an evvel bu işleri halledecekler"

irfanı seve seve verecekler adam bilerek oynamıyo mecbur verecekler bizi. Yönetim çok para gömmese bari

Biz kimler tarafindan yonetiliyoruz be.Midem bulandi iyice.

Sikeci kulubun irkci sportif direktoru yazin 18 simdi de 4 tane transfer yapti.Nedense hic oyuncu yada babasi ile fotograf cektirdigini gordunuz mu? Yada karsidaki kulubu ovdugunu.bknz(monacospor) . Yada transfer gorusmesine gittigi zaman gazeteciye zaman ve yer bildirip gorusmeyi ifsa ettirdigini. Transferi bitirdikten sonra gazetecilere bilgi veriyorlar

Yahu bu adi fener bile transfer yapmayi ogrendi, biz hala Albayrakdan medet umuyoruz.

Ali Naci'ye Perşembe günü 'saat 12:00'de Başakşehir tesislerinde ol, elimizde çikolata ile görüşmeye gidiyoruz' mesajı gitmediyse neyim.

'Biz görüştük, uğraştık, onlar vermedi' olayıdır Perşembe günü gerçekleşen toplantı.

Irfan konusunda hiç ciddi olduğumuzu sanmıyorum.

koskoca Galatasaray başkanı Naciye haber çıksın diye mi gitti usta bariz gittiler görüştüler Başakşehir irfanı öyle böyle verecek bize ama çok üsterleyip kazık yememek lazım

Bu İrfan bizim takımda ne gibi fark yaratır konuşulan rakamlar bizden çıkacaksa daha başka isimlere odaklansak olmaz mı.
Bu kotu ve Morali bozuk hali ama adam akilli izlersen bu haliyle bile Emre Akbaba ve Belhandanin kat kat ustunde en onemlisi ayagindan kolay kolay top vermiyor attigi denedigi paslar genelde tehlike yaratiyor surekli dikine oynuyor Bizim Belhanda da dikini oynuyor ama surekli top kaybi yapiyor Irfan oyle degil.Onemli olan bunlari gormek bos bos sallamakla olmuyor o isler.Dedigim gibi bu kotu hali istedigi takima geldiginde daha oz verili oldugunda daha cok fark yaratacakki bu haliyle bile fark yaratir bence.Umarim Uygun bir bonservis bedeli ile aliriz.

koskoca Galatasaray başkanı Naciye haber çıksın diye mi gitti usta bariz gittiler görüştüler Başakşehir irfanı öyle böyle verecek bize ama çok üsterleyip kazık yememek lazım
Koskocalığı mı kaldı renktaş. Ciddiye alan yok maalesef başkanı. Ben seviyorum karakterini de, olmuyor işte artık.

Hoca da çok yıprattı kendisini özellikle transfer dönemlerinde. Birlik, beraberlik sağlayamadılar bir türlü. Adam ilallah edip böyle bir şey yapmış da olabilir.

eğer diagne'yi yollayacaksak, benteke'yi sezon sonu normal opsiyon ile kiralasak, bence gerçekçi bir hedef, gayet de katkı yapar. oyuncu da kulübünde 1. tercih değil, 4-5 tane santraforu var kulübünün. belki oyuncu da gelmek ister?

Heh aguero dan kac tane var oldu olacak messi deseydin sokaktan kimi cevirsen aguero dimi ?
İyide bu cocugun baya ekstra özelliği var o yüzden fiziksel özellikleri sorun olmaz diye düşünüyorum.Senin dediğin genelde hem fiziksel dezavantajı olan hem de aman aman bi tekniği zekası falan olmayanlar için geçerli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt