Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Bu Krafth demek menajer onerisi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Krafth demek menajer onerisi.
romario ile birlikte turnuvanın tozunu atmıslarda bebegi olacaktı diye bir gol sevinci yapmıslardı bebeto romario dungaEn son 94 dünya kupasında izlemiştim müthiş oyuncu
Romarioya hastaydım müthiş son vuruşları vardıromario ile birlikte turnuvanın tozunu atmıslarda bebegi olacaktı diye bir gol sevinci yapmıslardı bebeto romario dunga
efsane oldular
ben neden senin fikirlerine katılıyorum bu aralar yaİrfan'in Maaşı, gerçekten bu kadar düşükse eğer neden birden bire GALATASARAY'a kapak atma sevdasına tutulduğu belli oldu.
Kankalari haber salmıştır şimdi.
Fatih'in bile 4 milyon aldığı yerde sana en az 15 verirler hemen gel diye.
Malimiz deniz yemeyen keriz.

Gökhan Dinç onlara yaz döneminde transfer yasağı gelecek UEFA'dan,o yüzden bu yıldan yapıldı diyor bütün transferler.Muhtemelen Bankalar Birliği anlaşmasıni da halen yapmadılar, bekletiliyor,transfer sezonu bitince yapacaklar deniyor kısıtlamaya girmemek için.Velhasil "gözünü de FB'nin geleceğini de karartmiş Koç".Fenere nasıl gidiyor onların da ffp olayı var diye biliyorum al - sat dengesi vs.
..........Adamın şahsi banka hesabı olduğu makbuzda yazıyor, kendi kendinize bir şeyler uydurup onlara.inanmayi bırakın bir zahmet. Don kişot misali.
Birgun herkes ahmet Arif efendiye dönecekben neden senin fikirlerine katılıyorum bu aralar ya![]()
Üstad ile aynı düşüncelere sahip olman beni sevindirmekteben neden senin fikirlerine katılıyorum bu aralar ya![]()
Su Belhandayi avatardan silse sempatik olacakta olamiyorÜstad ile aynı düşüncelere sahip olman beni sevindirmekte