- 15 Eylül 2009
- 65.286
- 11.725
- 2.993
Telden neden giriş yapamıyoruz
tapatalki indir
bende sorunsuz oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Telden neden giriş yapamıyoruz
Ne bileyim renktaş sanki düşmüş dün farklıydı sayı bugün farklı :-D
![]()
Arkadaş adamlar hazırlık maçında üstlerini çıkartmışlar yuh ya oğlum nasıl bir kafadır la bu![]()
Kel dayının totosu mu görünüyor?
evet hatta bilerek açıp gösteriyor sandım ben maçı izlerken.
Galatasaray'ın bir an evvel Ultraslan denilen çığrından çıkmış oluşumla bağını koparması gerekiyor. Evet koreografiler güzel ve keyifli, evet yaptıkları güzel işler de var ama teraziye koyulduğunda yanlışları doğrularına oranla bayağı bir fazla geliyor.
Koreografilerin eksikliğini hissedeceğimizi zannetmiyorum.
tapatalki indir
bende sorunsuz oluyor
Sorun şu necati kardeş yonlendırılıyorsunuz dıyor ama yıne gıriş butonu çıkıyor önüme
Adamin sirtini gotu zanettim bendeKel dayının totosu mu görünüyor?
silip tekrar yüklemeyi denedin mi
bende sorunsuz calisiyor
sasirdim simdi
Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'ın imajını bu şekilde zarara sokmak Galatasaray taraftarına yakışan bir şey değil."
Hamza Hamzaoğlu: "İnşallah bir dahaki maçlarda böyle şeyler olmaz, bir daha olursa, hakem kararı beklemeden çekeceğiz sahadan."
Hamza Hamzaoğlu: "Eray İşcan'ın gözüne bir şey olmuş, bir göz kaybedince mi akıllanacağız?"
Hamza Hamzaoğlu: Almanya Türklere yasaklanmış zaten, İngiltere'de ceza... Bu bizim için çok kötü bir şey. Takımını seven böyle şey yapmaz.
Hamza Hamzaoğlu: Geliriz yurtdışına biz maçımızı seyircisiz oynarız, ama burada Galatasaray'ı seven çok seyirci var, mahrum bırakamayız.
Hamza Hamzaoğlu: Tamam özgürlük, özgürlük de, ben seni rahatsız ediyorsam, bu nasıl bir özgürlük? Buna kimin hakkı var? (AA)