Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray_udinese_4281.jpg

Arkadaş adamlar hazırlık maçında üstlerini çıkartmışlar yuh ya oğlum nasıl bir kafadır la bu :D

Galatasaray'ın bir an evvel Ultraslan denilen çığrından çıkmış oluşumla bağını koparması gerekiyor. Evet koreografiler güzel ve keyifli, evet yaptıkları güzel işler de var ama teraziye koyulduğunda yanlışları doğrularına oranla bayağı bir fazla geliyor.

Galatasaray'ın bir an evvel Ultraslan denilen çığrından çıkmış oluşumla bağını koparması gerekiyor. Evet koreografiler güzel ve keyifli, evet yaptıkları güzel işler de var ama teraziye koyulduğunda yanlışları doğrularına oranla bayağı bir fazla geliyor.

Koreografilerin eksikliğini hissedeceğimizi zannetmiyorum.

Koreografilerin eksikliğini hissedeceğimizi zannetmiyorum.

Biz yine de adil bir şekilde eleştirimizi yapalım zira her platformda malum taraftar grubunun ateşli savunucuları var. Bizi Galatasaraylı olmamakla veya tribün kültürü hakkında en ufak bir bilgimizin olmadığıyla itham etmesinler.

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'ın imajını bu şekilde zarara sokmak Galatasaray taraftarına yakışan bir şey değil."

Hamza Hamzaoğlu: "İnşallah bir dahaki maçlarda böyle şeyler olmaz, bir daha olursa, hakem kararı beklemeden çekeceğiz sahadan."
Hamza Hamzaoğlu: "Eray İşcan'ın gözüne bir şey olmuş, bir göz kaybedince mi akıllanacağız?"
Hamza Hamzaoğlu: Almanya Türklere yasaklanmış zaten, İngiltere'de ceza... Bu bizim için çok kötü bir şey. Takımını seven böyle şey yapmaz.
Hamza Hamzaoğlu: Geliriz yurtdışına biz maçımızı seyircisiz oynarız, ama burada Galatasaray'ı seven çok seyirci var, mahrum bırakamayız.
Hamza Hamzaoğlu: Tamam özgürlük, özgürlük de, ben seni rahatsız ediyorsam, bu nasıl bir özgürlük? Buna kimin hakkı var? (AA)

şu sıkıntılı günlerde bir bek bir de açık alsınlar bir nebze rahatlayacağım mesela gervinho rafael kapa bildirilirse ne kadar güzel olur ya bir de üstüne huntelar falan ibo roben gibi hayal şeyler de istemiyorum ama sanıyorum ki koca sezon yasin sabri olcan sinan gibi adamlara kalacak sinanı genç diye yazdım ondan üst düzey performans beklemek iboyu beklemek kadar hayal neyse bakalım ya artık sabri yasin kanadı bir sene bizi bekler Allh yardımcımız ola

Transfer yok, hoca yönetim sıkıntı, maçlarda tat tuz yok. Yani kaosu seven ve bununla başarılı olan kulübüz de şu an durum farklı, 10-11 sezonuna benziyor. Havayı değiştirecek bir şeyler lazım.

Nerede izleyebilirim macin ilk 30 dakikasini ? Ulan macin ikinci yarisina yetistirim diye sevinirken, olana bak...

Hamza Hamzaoğlu: "Galatasaray'ın imajını bu şekilde zarara sokmak Galatasaray taraftarına yakışan bir şey değil."

Hamza Hamzaoğlu: "İnşallah bir dahaki maçlarda böyle şeyler olmaz, bir daha olursa, hakem kararı beklemeden çekeceğiz sahadan."
Hamza Hamzaoğlu: "Eray İşcan'ın gözüne bir şey olmuş, bir göz kaybedince mi akıllanacağız?"
Hamza Hamzaoğlu: Almanya Türklere yasaklanmış zaten, İngiltere'de ceza... Bu bizim için çok kötü bir şey. Takımını seven böyle şey yapmaz.
Hamza Hamzaoğlu: Geliriz yurtdışına biz maçımızı seyircisiz oynarız, ama burada Galatasaray'ı seven çok seyirci var, mahrum bırakamayız.
Hamza Hamzaoğlu: Tamam özgürlük, özgürlük de, ben seni rahatsız ediyorsam, bu nasıl bir özgürlük? Buna kimin hakkı var? (AA)

Uğraştığına değmez hocam maça GS seyircisi aldırtma bitsin gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt