Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunaydin , transfer bekleyip'te transferler gelmedigi icin umudunu kesen takimin taraftari.

Gunaydin , rezil kepaze dagdan inmis guya avrupali mesalelerle macin icine sican UA seyircisinin takimin taraftari.

Gunaydin , yillardir sag kanadindan 300 ortadan 1 tane tutturan sabrinin kaptan oldugu takimin taraftari.

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN

Yedek kaleci için tek aday Hakan Arıkan kaldı ama hala bu oyuncuyu bile alamıyorlar. Acaba Eray dan 2. kaleci olur diye mi düşünüyorlar. Bu kadar basit bir transferi bile hala yapamadılar.

Bizim niye bir basin sözcümüz yok? Hic bir cikan haber yalanlanmiyor.

Neler yaziliyor neler ama hic bir Allahin kulu cikip da konusmuyor. Ne beceriksiz is bilmez adamlar bunlar yahu?

Bu adam salak değil ve Galatasaraylılarla jb geçeceğinide sanmıyorum.
Bi yolu veya bi bildiği olmasa bunları yazmaz bence renktaş.

Bence Salak.

Neden Bu halkı dolandırırsın.
Yargıtay tarafından onanmış 20 yıllık cezan varken
Neden böyle twitler atarsın.

Şovmenlikten başka bişey değil yaptıkları.

Son düzenleme:
tahminim ilk mali kongrede seçim kararı alınır çünkü o zaman muhalefeti susturma şanslarıda olmuyor herkes uzun uzun konusuyor
yani mali kongreye kadar çekeriz bu çapsızları

Motta PSG'den ayrılmak istediğini açıklamış.

Alalım.

Pato: "Sueño con jugar la Champions" - MARCA.com

''Me encuentro feliz en Sao Paulo, pero mi gran sueño es volver a jugar la Champions. Siento que mi momento en el fútbol europeo aún no ha terminado. Estaré cedido en Sao Paulo hasta final de año y después no sé lo que pasará.''

Şu kısmı tercüme etsenize beyler?

Bu kadroyla Podolskiden birsey beklemiyorum forvet ve sag acik gelmedikce ozellikle. Başkan için Poldi transferi = Ibra transfer. Imza toreninde bir de sanki alin size dunya yildizi getirdik havalarinda olmazlar mi.

Moderatör tarafında düzenlendi:

''Me encuentro feliz en Sao Paulo, pero mi gran sueño es volver a jugar la Champions. Siento que mi momento en el fútbol europeo aún no ha terminado. Estaré cedido en Sao Paulo hasta final de año y después no sé lo que pasará.''

"Sao Paolo da mutluyum ama Avrupaya dönüp Champions League de oynamak istiyorum. Sezon sonuna kadar Sao Paolo da kiralak olarak kalacagim ama ondan sonra ne olacagini bilmiyorum."

45 yasindaki Simeone herhalde simdi bu haliyle top oynasa Selcuk'u da Semih'i de yikip gecer bize karsi.

CKzwxWyWUAA2X09.jpg

Selçuk'u tek omuz darbesiyle yere yıkacağından adım gibi eminim

Sao Paolo'da mutluyum ama hayalim dönüp tekrar CL'de oynamak. Avrupa'da futbol hayatim daha bitmedigini dusunuyorum. Sao Paolo'da sene sonuna kadar kiralik olarak forma giyecegim ama sonra ne olur bilemeyiz.

Sao Paolo'da mutluyum. Ama CL'de tekrar oynamak istiyorum. Yıl sonuna kadar burada kiralık oynayacağım. Sonrasında ise ne olacağını bilmiyorum

şu fenerlilerin maskarası olduk adam akıllı transfer yapmadık diye (podolski dışında) keşke harbiden zlatanı alabilseydik

4kDomG.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt