Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam salak değil ve Galatasaraylılarla jb geçeceğinide sanmıyorum.
Bi yolu veya bi bildiği olmasa bunları yazmaz bence renktaş.
Bu adam salak değil ve Galatasaraylılarla jb geçeceğinide sanmıyorum.
Bi yolu veya bi bildiği olmasa bunları yazmaz bence renktaş.
Motta PSG'den ayrılmak istediğini açıklamış.
Alalım.
Pato: "Sueño con jugar la Champions" - MARCA.com
''Me encuentro feliz en Sao Paulo, pero mi gran sueño es volver a jugar la Champions. Siento que mi momento en el fútbol europeo aún no ha terminado. Estaré cedido en Sao Paulo hasta final de año y después no sé lo que pasará.''
Şu kısmı tercüme etsenize beyler?
Motta PSG'den ayrılmak istediğini açıklamış.
Alalım.
45 yasindaki Simeone herhalde simdi bu haliyle top oynasa Selcuk'u da Semih'i de yikip gecer bize karsi.
![]()
Sao Paolo'da mutluyum ama hayalim dönüp tekrar CL'de oynamak. Avrupa'da futbol hayatim daha bitmedigini dusunuyorum. Sao Paolo'da sene sonuna kadar kiralik olarak forma giyecegim ama sonra ne olur bilemeyiz.Pato: "Sueño con jugar la Champions" - MARCA.com
''Me encuentro feliz en Sao Paulo, pero mi gran sueño es volver a jugar la Champions. Siento que mi momento en el fútbol europeo aún no ha terminado. Estaré cedido en Sao Paulo hasta final de año y después no sé lo que pasará.''
Pato: "Sueño con jugar la Champions" - MARCA.com
şu fenerlilerin maskarası olduk adam akıllı transfer yapmadık diye (podolski dışında) keşke harbiden zlatanı alabilseydik
![]()