Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu bu kadar kısa zamanda kendisini nasıl nefret ettirdi bizden helal olsun...Kendisini tebrik ediyorum...Büyük iş başardı .

Pato: "Sueño con jugar la Champions" - MARCA.com

''Me encuentro feliz en Sao Paulo, pero mi gran sueño es volver a jugar la Champions. Siento que mi momento en el fútbol europeo aún no ha terminado. Estaré cedido en Sao Paulo hasta final de año y después no sé lo que pasará.''

Şu kısmı tercüme etsenize beyler?

Sao Paulo'da mutluyum ama hayalim şampiyonlar ligi'nde oynayan bir takıma dönmek. Avrupa futbolunda hala oynayabilirim, bu yıl sonuna kadar Sao Paulo'da kiralığım daha sonra ne olacağını bilemezsiniz.

bu kadar oluyor translate'den

şu fenerlilerin maskarası olduk adam akıllı transfer yapmadık diye (podolski dışında) keşke harbiden zlatanı alabilseydik

4kDomG.png

Ben onlari sali günü görecegim, Shakhtar'a karsi :)

Bence Salak.

Neden Bu halkı dolandırırsın.
Yargıtay tarafından onanmış 20 yıllık cezan varken
Neden böyle twitler atarsın.

Şovmenlikten başka bişey değil yaptıkları.
Cem Uzan salak falan değil. Onun peşinden koşup Galatasaray'a başkan olmasını isteyenler ney onu söylemek bile istemiyorum sonra hakaret etti oluyor.
Bir Jardel efsanesi dönüyor orda bile kandırdı, dolandırdı GS'yi sırtımızdan bir dünya Telsim reklamı yaptı adam.
Yaş ortalaması çok düşük anlaşılan forumun, Ünal Aysal dönemi çocukları gerçeklerden çok uzaklaşmış maalesef.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pato: "Sueño con jugar la Champions" - MARCA.com

''Me encuentro feliz en Sao Paulo, pero mi gran sueño es volver a jugar la Champions. Siento que mi momento en el fútbol europeo aún no ha terminado. Estaré cedido en Sao Paulo hasta final de año y después no sé lo que pasará.''

Şu kısmı tercüme etsenize beyler?

Sao Paulo'da mutsuzum.Hayalim tekrardan CL de mücadele eden bir takımda forma giymek.Devre arasına kadar kiralık oynayacağım sonra kariyer planlamamı yapacağım

Sağ Bek(Kim gelse Sabri'den iyidir),Sağ Kanat (Gervinho),Stoper ve "dengeleri bozmamak adına" Burak'ı yedekleyecek bir forvet (Niasse ) alınıp eldeki çöplerden de bir nebze kurtulunup önümüzdeki seneye kadar idare etmek lazım .

şaka gibi şakadır şaka değilse yalandır yalansao haberi yazanı yalan değilse o zihniyetin ben

ligtv izliyordum kampta bilal kısayı kanatlarda denemiş ve memnun kalmış hamza şok geçirmek üzereyim

mehmet_ozbek_9863.jpg

transferleri mehmet özbek yapacakmış hamza geç kalındı diye dert yanmış en kısa sürede bitirme sözü vermiş : o

Gs Tv Büyük Gün 23 Temmuz Yazarak İnsanları Beklenti İçine Sokmuştu Dursun Özbekten Habersiz Yapılan Olaydı Bahri Havadır Görevden Alındı

gstv bile takmiyor bunu

Adım adım Kloop'a gidiyoruz. Öyle dibe vurduracak ki bu yönetim ve TD, sonrasında gelecekler ancak Kloop ve büyük temizlikle gönlümüzü alacaklar.

Borini Liverpool'dan ayrılıyormuş.

Santrfor ve kanatlarda oynayabiliyor.

Leblebici golcü sayılmaz fakat Elmander etkisi yaratabilir. Belki de daha fazlası...

24 yaşında olduğunu da düşünürsek takıma kazandırmamız yararlı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt