Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Şikeci degilde robben gelirse bize gelir fenere gitmez bu sefer eminim rvp olayi farklıydı biz istesek alirdik ama istemedi kimse bizden

rvpyi inan ben o paralara istemezdim 2 yıldır piyasada yok çok sevdigim bir oyuncu fakat yıllık 5 küsur milyon euro + imza parası

ve açıklanmayan bonservis

net söylüyorum huntelaarı alırım daha akılcı transfer olur enazından fızıgı daha saglam

Ne diyo la bu ;

ULAN GALATASARAY@DD_1_1 1 sa.1 saat önce
Video 00.15 de burada diyorum sözümden dönmedim sabır Arjen Robben Galatasaray ın futbolcusu artık resmi açıklama yarın

Ben videoda Robben görüntüleri attığı goller falan sonra en son ;

"La Robben kim siz kimsiniz. Alsa alsa onu Fener alır. Pis cimbomlar (Cimbom demez tabik.O malum sözü yazar)"

Mesajının yazdığı bir şey olacak diye tahmin ediyorum.

Bu yonetim kadar yalanci bir yonetim ben daha Galatasaray i bildim bileli gormedim. Simdi de FFP bahanesi ortaya attilar neymis Agustos un sonuna dogru anca transfer olurmus.

Zaten bastan beri hedeflerinde bu vardi, kimseyi almayacaklar hatta alirlarsa cingenelerin yaptigi gibi son gun hangi copler var ucuza bakarlar oradan 1-2 tane takviye diye getirirler basimiza.

Bu yonetime iyi saymak istiyorum ama yinede hakim olacagim kendime. Iyice nefret ettim bunlardan, insallah en kisa zamanda defolup giderler..

Beyaz Tv acayim dedim. Ulan ne bahtsiz bir adami be, tam actim Cüneyti konusuyorlar.

Bu biyikli benim yakami birakmiyor arkadas. Adami öyle güzel yaliyorlar ki, abooo Cüneyt günah kecisi sanki.

Tanman bizim kulübü ucurur diyor Ertem hiyari :asd:

gomez bjkye bedavaya yada bedava gibi bir rakama gittigi an hamza bitmiştir çıkıpta diyemez ben yalan söylemedim

rafael sabrinin verdiğinin 3te birini verirmiş ertoya göre

bu sabri ne veriyor acaba :S

FEDA
Ospina
Sabri Chedjou Semih Carole
Flamini Bilal
Yasin Selçuk Podolski
Burak

FEDA 2
Muslera
Sabri Chedjou Semih Carole
Flamini Selçuk
Yasin Sneijder Podolski
Burak

FEDA 3
Muslera
Nagatomo Chedjou Zambrano Telles
Sandro Selçuk
Gervinho Sneijder Podolski
Burak

Kötüden iyiye :D olası senaryoyu yazdım ben olsam hicbirini kurmam

"Rafael Sabrinin en fazla 3'de 1 .. 4'de1 kadar performans verebilir."

Ertem.

Ne diyo la bu ;

ULAN GALATASARAY@DD_1_1 1 sa.1 saat önce
Video 00.15 de burada diyorum sözümden dönmedim sabır Arjen Robben Galatasaray ın futbolcusu artık resmi açıklama yarın

Ben videoda Robben görüntüleri attığı goller falan sonra en son ;

"La Robben kim siz kimsiniz. Alsa alsa onu Fener alır. Pis cimbomlar (Cimbom demez tabik.O malum sözü yazar)"

Mesajının yazdığı bir şey olacak diye tahmin ediyorum.

5 senelik hesap youtubeda videosu var hasta gs li kesinlikle fenerli degil cok kesin konusuyo robben gelince sevinmesin dalga gecenler ben gelicegine inandim

Ben FFP olayının tamamen yalan olduğunu ve yönetimi aşan bir yerden Riva'nın değerlendirilmesine engel olmak isteyenlerin uydurduğu şey olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt