- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
Kardesim bekliyelim ya zarar yok bisey kalmadi zaten cok bekledik robben e inaniyorum ben ibra olmuyo o kesinlestiGüzel kardeşlerim inanmayın.. dalga geçiyorlar bizimle..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardesim bekliyelim ya zarar yok bisey kalmadi zaten cok bekledik robben e inaniyorum ben ibra olmuyo o kesinlestiGüzel kardeşlerim inanmayın.. dalga geçiyorlar bizimle..
Adam Şikeci degilde robben gelirse bize gelir fenere gitmez bu sefer eminim rvp olayi farklıydı biz istesek alirdik ama istemedi kimse bizden
Teknik Adamlar nezamandan beri maddi zarar veriyorlar. Yöneticiler süs olarak seciliyor heralde.
ULAN GALATASARAY @DD_1_1 1 sa.1 saat önceKardesim bekliyelim ya zarar yok bisey kalmadi zaten cok bekledik robben e inaniyorum ben ibra olmuyo o kesinlesti
adem nerdesin sen yav zorda kaldık yoksun piyasada abimizle ilgilen
Bize gelicek robben

Atletico ?2 KUPA TEK ŞAMPİYON! @AslanStatistic
Bu sezon transfere en çok harcama yapanlar. [M€]
110 -L'Pool & Atletico
109 -Valencia
98.5 -Man U
88.1 -Juve
84 -City
63 -Milan
61.2 -Inter
Ne diyo la bu ;
ULAN GALATASARAY @DD_1_1 1 sa.1 saat önce
Video 00.15 de burada diyorum sözümden dönmedim sabır Arjen Robben Galatasaray ın futbolcusu artık resmi açıklama yarın
Ben videoda Robben görüntüleri attığı goller falan sonra en son ;
"La Robben kim siz kimsiniz. Alsa alsa onu Fener alır. Pis cimbomlar (Cimbom demez tabik.O malum sözü yazar)"
Mesajının yazdığı bir şey olacak diye tahmin ediyorum.
Atletico ?
rafael sabrinin verdiğinin 3te birini verirmiş ertoya göre
bu sabri ne veriyor acaba :S