Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan istanbul twitter
Hazırmıyız 45 dakikamız kaldı Arjen Robbenin Galatasaray forması giyip yakında sizlerleyim dediği video ya son 45 dakika

Ya bu ibra robben diyenlerin ortak özelliği sponsor olcak sonra robben veya ibra diyorlar..yani geri vitesi sponsporda sorun cıktı kriz oldu anlasmamıza ragmen sponsor yüzünden yattı diyecekler..

Abi video atacakmista falam da filanda bla bla geçiniz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarik´i da mi Terim istemis... :D Teknik adama bütce verirsin, ona göre saha ici basarisizlik, ve basarida ilk sorumlu odur. Isterse 10 tane Bratu, yada 8 tane Kewell aldirir, önemli olan sonuctur. Galatasaray´in belki en kaliteli hücum hatti Rijkaard zamaninda vardi, ve basarisiz oldu. Basarisizlik onun, ancak maddi olarak olusan sikintida sorumlu olan yöntimdir.

Oyuncularin basarisindan, performansindan teknik adam, bütce konusunda ise yönetim...

Örneğim sadece Terimi kapsamıyor sende biliyorsun, neyse bu mevzu uzun siz haklısınız diyelim bitsin :)

Takip ediyorum herifi bakalım 45 dakika sonra ne yalan uyduracak. İyi alıştılar taraftarla oyun oynamaya.

Hamza nin beyin fonksiyonu boyle isliyor:

Sneijder kilo almis zaten FT Kaka yi istiyordu, durum boyleyken ben gidem 2011 deki Transfer Listesine bi goz atim.
Sneijder cok maas aliyor gidebilir, ben Amerika dan Kaka yi alirim yerine.

Telles Brezilyali solbek 6.5 milyon euro yatirim yapmisik, 8 milyon euro ya satilsin, elde edecegimiz kar 1.5 milyon euro oda tam Carole nin bonservisine denk geliyor (dengelere dikkat etmek lazim). Carlinhos zamaninda 7 milyon euro falandi simdi baya ucuzlamisdir alternatif olabilir.
(yoksa koskoca sezon Carole ile devam) :red:

Bruma ya da 10 milyon euro luk yatirim yaptik, yasi da henuz 20. Onu da zarara satalim (beyin bedava nasil olsa), o zarari Amrabat in satisindan karsilariz. Yerinde gobekli Olcan var. O olmazsa evladim Umut Bulut oynar, cok caliskan. (Bruma malesef Turk olmadigi icin gonderiliyor)

Sinan Gumus, o da Almanci, yasi da 21, henuz cok genc ve gitmesi lazim. Olcan ve Umut varken oynatmam (elin adami 19 yasindaki cocuga ilk 11 icin forma veriyor bizde 21 hala acemi, once 28 yasina bi gelsin sonra bakariz icabina)

Melo da habire Sabri ile kavga ediyor, o da gitsin, ben yerine Hamit veya Jem Paul i monte ederim :asd22: - epic fail

Burak Milli takimin santraforu, ondan daha iyisini alirsak FT bana cok kizacak. Firca yemek istemiyorum o yuzden ucuza yedek birisini alalim.

Sagbek gerekmiyor, cogu Rafael, MP falan cok kucuk. Zaten gelecegin sagbeki Tarik var, bu yaz cok calismis six-pack i harika duruyor :oley:

Benim beynim boyle calissa intihar ederdim bu kafa ile 24 saat gecirme dusuncesi bile insani korkutuyor..

Bu uA nın forumuna üye olan yok mu burada hiç ne diyorlar çok merak ediyorum vala?

Sent from my iPhone using Tapatalk

robben galatasaray forması giyip bekleyin geliyorum diyecek

alman basınının bundan haberi olmayacak

türk basının bundan haberi olmayacak

ne olduğu belirsiz bir herifin sadece haberi olacak öyle mi ? g.tüyle gülerler adama

Sayfa hacklenmis olabilir yada inanmayin bu tqrz haberlere tarzi video koyar..ama
buyum ihtimal hacklenmistir rvp videosu fln koyacak gaza gelmeyin yemeyin

Bu liseli Tayfasi yiye yiye doymadi şampiyon olsak cl kupasını alsak bu kulüp borcdan kurtulmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt