Hamza nin beyin fonksiyonu boyle isliyor:
Sneijder kilo almis zaten FT Kaka yi istiyordu, durum boyleyken ben gidem
2011 deki Transfer Listesine bi goz atim.
Sneijder cok maas aliyor gidebilir, ben Amerika dan Kaka yi alirim yerine.
Telles Brezilyali solbek 6.5 milyon euro yatirim yapmisik, 8 milyon euro ya satilsin, elde edecegimiz kar 1.5 milyon euro oda tam Carole nin bonservisine denk geliyor
(dengelere dikkat etmek lazim). Carlinhos zamaninda 7 milyon euro falandi simdi baya ucuzlamisdir alternatif olabilir.
(yoksa koskoca sezon Carole ile devam)
Bruma ya da 10 milyon euro luk yatirim yaptik, yasi da henuz 20. Onu da zarara satalim (beyin bedava nasil olsa), o zarari Amrabat in satisindan karsilariz. Yerinde gobekli Olcan var. O olmazsa evladim Umut Bulut oynar, cok caliskan. (Bruma malesef Turk olmadigi icin gonderiliyor)
Sinan Gumus, o da Almanci, yasi da 21, henuz cok genc ve gitmesi lazim. Olcan ve Umut varken oynatmam (elin adami 19 yasindaki cocuga ilk 11 icin forma veriyor bizde 21 hala acemi, once 28 yasina bi gelsin sonra bakariz icabina)
Melo da habire Sabri ile kavga ediyor, o da gitsin, ben yerine Hamit veya Jem Paul i monte ederim :asd22: - epic fail
Burak Milli takimin santraforu, ondan daha iyisini alirsak FT bana cok kizacak. Firca yemek istemiyorum o yuzden ucuza yedek birisini alalim.
Sagbek gerekmiyor, cogu Rafael, MP falan cok kucuk. Zaten gelecegin sagbeki Tarik var, bu yaz cok calismis six-pack i harika duruyor

ley:
Benim beynim boyle calissa intihar ederdim bu kafa ile 24 saat gecirme dusuncesi bile insani korkutuyor..