- 21 Ocak 2010
- 72.658
- 51.100
- 5.003
değil.Hocam bu adam açık oynamış diyorlar bu sene Melo değilde sağ açığa mı acaba
bu adam mc , amc ,amrc çok az da amlc ama mc'de box to box yada top dağıtan regista gibi 70 oynuyorsa sağ kanatta 60 ile oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
değil.Hocam bu adam açık oynamış diyorlar bu sene Melo değilde sağ açığa mı acaba
adam akilli biri zaten o kafayla forum'a mi girer ? robben trollu gibi bir yorum atmis ilgi istiyor
abi bu ne ya moral bozucu bir görüntü
Aynı kanaldan geri dönüyorum madrid'in oyuncusunu 7 milyon €'ya geri satan bir kulüp böyle beleş oyuncuyu kaçırır mıydı peki.
aynı evrende yaşıyoruz merak etme.Fener bu sene profesyonel yaklaşıyor transfere.Dışardan ciddi para aklanıyor kulube.Futbolda herşey para demektir ,her elit oyuncu Metin Oktay gibi parayı elinin tersiyle itmez bunu unutma.
bilmiyorm , forum acayip bir bağımlılık yapıyor sabah kalkar kalkmaz foruma bakıyorum
kendimi asmayı düşünsem bile son bi girer gelişme var mı diye bakardım sanırım![]()
Bugün doğum günüm, şuan askerdeyim, kızdan ayrıldım, bulaşık sırası bende, birazdan 2-4 nobetim var. Sizce ne yapmalıyım?
Not: Şarjör dolu.
bukadar savunma adamı gelsin 2 maç oynasın ne mal olduğunu görürsünüz zaten merak etmeyin. hamzanın yapacağı genç yetenek transferine bukadar bel bağlamayın referansı hamza olan transferin çöp çıkma olaslığı % 90 dan fazladır.
aynı evrende yaşıyoruz merak etme.Fener bu sene profesyonel yaklaşıyor transfere.Dışardan ciddi para aklanıyor kulube.Futbolda herşey para demektir ,her elit oyuncu Metin Oktay gibi parayı elinin tersiyle itmez bunu unutma.
12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi
12 numara bizden caps alıp makara yapmaya çalışıyor ..
ulan şerefsiz şikeciler siz önce kendinize bakın pis lağım fareleri