Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı kanaldan geri dönüyorum madrid'in oyuncusunu 7 milyon €'ya geri satan bir kulüp böyle beleş oyuncuyu kaçırır mıydı peki.

Doğru kaçırmazdı da o zaman neden dünyanın en iyi kalecilerinden birine sahibiz diyoruz ? Demek ki arada yakalıyoruz bişeyler inşallah iyi çıkar diyoruz sonuçta adama burda xavi diyen yok jem gibi spastikler alınacağına böyle adamlar gelsin...

aynı evrende yaşıyoruz merak etme.Fener bu sene profesyonel yaklaşıyor transfere.Dışardan ciddi para aklanıyor kulube.Futbolda herşey para demektir ,her elit oyuncu Metin Oktay gibi parayı elinin tersiyle itmez bunu unutma.

Fener de Fener. Fener'den bir b.k olmaz. Bizim tepkimiz kendi yonetimimize. Bizim rakibimiz kuslar degil Avrupa takimlaridir. Avrupa yakasina tasinirlarsa belki rakip sayabiliriz :) Kisaca kuslar Robben'i degil ama bir organini belki alabilirler.

Real Madrid başkanı size yine faxlı bir kutlama yapacakmış tekrar :)

bukadar savunma adamı gelsin 2 maç oynasın ne mal olduğunu görürsünüz zaten merak etmeyin. hamzanın yapacağı genç yetenek transferine bukadar bel bağlamayın referansı hamza olan transferin çöp çıkma olaslığı % 90 dan fazladır.

bilemiyorum ama Bilal ilk hazirlik macin'da forum'da herkesi GOT etmisti ..

Jose Rodriguezi alıp ortasaha dan Dzemaili'yi elinde 11 oyuncusu olarak tutup Yekta , Furkan , Umut'u yollayacaksan ben bu ortasahaya kısmen fitim . Parayı stoper,bek,forvet + tanınmamış kanata harca.

Dzema
Selçuk
Jose
Jem
Bilal
Hamit
Çolak

aynı evrende yaşıyoruz merak etme.Fener bu sene profesyonel yaklaşıyor transfere.Dışardan ciddi para aklanıyor kulube.Futbolda herşey para demektir ,her elit oyuncu Metin Oktay gibi parayı elinin tersiyle itmez bunu unutma.

Fener bu sene hiçbir halt yapamaz. Rvp de 20 maçı tamamlayamaz. Aziz sene sonunda yine başarısızlığı örtecek bir senaryo geliştirir. Istifa eder geri gelir ya da 10 adam daha alır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi

12 numara bizden caps alıp makara yapmaya çalışıyor ..
ulan şerefsiz şikeciler siz önce kendinize bakın pis lağım fareleri

12 numara burayı okuyordur :)

derbide-felipe-melo-nun-hareketi-cildirtti-5876831_463_o.jpg

Yalnız Jose'yi alıp doğrudan ilk 11 için dahil etmek nasıl bir risktir anlamıyorum. Ciddi ciddi sorunlar yaşayacağız bu sezon

2 sezon önce Arsenal kapısında yatmış Jose'nin.

Ailesini Londra'da ağırlamışlar, Fabregas'ı devreye sokmuşlar.

Real sözleşme imzalayınca kalmış.

Bütün İngiliz siteleri yazmış neredeyse.

Wenger hayran olmuş elemena fakat alamamış.

Potansiyeli var demek ki.

Rodriguez için; kapalı kutu, scout transferi ne bileyim alt yaş gruplarında büyük yetenekti diyelim, bak bu tarz yorumlar hiç şaşmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt