- 27 Ocak 2010
- 139.215
- 105.505
- 5.648
Bursaspor, Copa America 2015'in en iyi sağ beki seçilen Perulu Luis Advincula (25) ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barca B den Jean Marie Dongou yu da alsak bari madem Ispanya seferindeyiz.
Gitmek isteyen bir oyuncuyu dünyada hiçbir klüp tutamaz bunun örnekleri çoktur tabiki yerine en az melo kadar kaliteli adam alınsın istiyoruz ama bizim istememizle olmuyor iste
Sen adama sözleşme önermedin ki kalsın? Geçen sene Yekta,Eray gibi kazmalar bile maaşları 2 katına çıktı. Burak,Selçuk,Sabri,Emre vs. herkesin uzattın ama Melo'ya bekle dedin.
Sneijder bile hala imzalamadı.
Kendin demissin sneijder le bile uzatilmadi daha ayrıca sneijder ben sozlesme mi uzatmak istiyorum mutluyum diyor melonun ağzından böyle birşey duydunuzmu ben duymadım tek söylediği şey burda efsane oldum geleceği kimse bilemez sadece tanrı bilir diyor. Menejeri paso meloyu pazarlamaya calisiyor
Bizim istememizle olmalı çünkü bu kulübün gerçek sahipleri biz taraftarlarız. Kulüpten nemalanan liseli tayfa değil. Bu yıkılması gereken bir anlayıştır.
herkesin yapısı farklı. Bende Melo olsam yeni sözleşme isterim. 4 senede 7 kupa kazanmışım,ameliyattan sonra kısa zamanda dönmüşüm,işe yaramayan oyuncular bile sözleşme almış vs. bence yaptığı yanlış değil.
Galatasaray'da Muslera dışında herkesin yeri dolar.
Iyide bende onu diorum sozlesme istemiyorki adam gidecem diyor ben sozlesme istiyorum bir sekilde anlasalim burda emekli olacam dese sneijder gibi canimi yesin
Hamit gecen sezonda aratmadi bu sezonda aratmazMelo'yu her maç ararız size söyleyeyim.
Ben dursun emre umut jem bilal sabri yekta cemalli sercan tarık olcan hamit in gitmesini istiyorum herkes istiyor ama olmuyor deilmi