Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK6i8kdUsAAJHTy.png

Bursaspor, Copa America 2015'in en iyi sağ beki seçilen Perulu Luis Advincula (25) ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Gitmek isteyen bir oyuncuyu dünyada hiçbir klüp tutamaz bunun örnekleri çoktur tabiki yerine en az melo kadar kaliteli adam alınsın istiyoruz ama bizim istememizle olmuyor iste

Bizim istememizle olmalı çünkü bu kulübün gerçek sahipleri biz taraftarlarız. Kulüpten nemalanan liseli tayfa değil. Bu yıkılması gereken bir anlayıştır.

Melo' yu çok arayacağız. Bize öyle kırık bir adam lazım, rakibi sindirebilen. Jose' den sonra bir de Boateng hamlesi bir nebze bu eksiği doldurur. Aksi takdirde sıkıntı yaşayacağımız aşikar..

Boateng hiçbiryere imza atmadı nedense

Bir ihtimal son gün boşta kalmamak için bize gelebilir diye düşünüyorum.İmza parası vermek istemiyor yönetim bence

Sen adama sözleşme önermedin ki kalsın? Geçen sene Yekta,Eray gibi kazmalar bile maaşları 2 katına çıktı. Burak,Selçuk,Sabri,Emre vs. herkesin uzattın ama Melo'ya bekle dedin.

Sneijder bile hala imzalamadı.

Kendin demissin sneijder le bile uzatilmadi daha ayrıca sneijder ben sozlesme mi uzatmak istiyorum mutluyum diyor melonun ağzından böyle birşey duydunuzmu ben duymadım tek söylediği şey burda efsane oldum geleceği kimse bilemez sadece tanrı bilir diyor. Menejeri paso meloyu pazarlamaya calisiyor

Kendin demissin sneijder le bile uzatilmadi daha ayrıca sneijder ben sozlesme mi uzatmak istiyorum mutluyum diyor melonun ağzından böyle birşey duydunuzmu ben duymadım tek söylediği şey burda efsane oldum geleceği kimse bilemez sadece tanrı bilir diyor. Menejeri paso meloyu pazarlamaya calisiyor

herkesin yapısı farklı. Bende Melo olsam yeni sözleşme isterim. 4 senede 7 kupa kazanmışım,ameliyattan sonra kısa zamanda dönmüşüm,işe yaramayan oyuncular bile sözleşme almış vs. bence yaptığı yanlış değil.

dzemaili gidecek bence,jose o yüzden alındı.

Bizim istememizle olmalı çünkü bu kulübün gerçek sahipleri biz taraftarlarız. Kulüpten nemalanan liseli tayfa değil. Bu yıkılması gereken bir anlayıştır.

Ben dursun emre umut jem bilal sabri yekta cemalli sercan tarık olcan hamit in gitmesini istiyorum herkes istiyor ama olmuyor deilmi

Geçen sene 60 milyon dolar Ligden,CL den yaklaşık 15 milyon avro aldık.Kombinesi var,cartu var curtu var

Ama gel gelelim 10-15 milyon açık var.Kulüp harbiden çok iyi yönetiliyor.Demekki CL ye katılamasak iflas bayrağını açacağız

Yazıkki ne yazık

herkesin yapısı farklı. Bende Melo olsam yeni sözleşme isterim. 4 senede 7 kupa kazanmışım,ameliyattan sonra kısa zamanda dönmüşüm,işe yaramayan oyuncular bile sözleşme almış vs. bence yaptığı yanlış değil.

Iyide bende onu diorum sozlesme istemiyorki adam gidecem diyor ben sozlesme istiyorum bir sekilde anlasalim burda emekli olacam dese sneijder gibi canimi yesin

Iyide bende onu diorum sozlesme istemiyorki adam gidecem diyor ben sozlesme istiyorum bir sekilde anlasalim burda emekli olacam dese sneijder gibi canimi yesin

istemediğini nereden biliyoruz ki? medyaya yansımamış olabilir. Jose Rodriguez dün geceye kadar kimse bilmiyordu. Gitmek istiyorsa da yolu açık olsun.

Ben dursun emre umut jem bilal sabri yekta cemalli sercan tarık olcan hamit in gitmesini istiyorum herkes istiyor ama olmuyor deilmi

Bunu istiyorsun sadece. Olması için ne yapıyorsun? Forma alıp, bilet alıp, kombine alıp, digi alıp, loca alıp, ürün alıp, sercan tarık olcan hamit sabri yekta gitsin demek ne kadar mantıklı bir şey? Her durumda destek vermenin yanlış olduğunu defalarca söyledim.

500 defa da söyle, her durumda maddi olarak destek verdiğin sürece o saydıkların gitmez :)

Valla benım anladığım kadarıyla durum baya vahım fınansal yönden sayet seneye kupalardan men edılırsek Borsası vs her yönden çöküş yaşanır. İyi yönetiliyor muyuz sanmıyorum fakat şu şartlarda ıdare etmeye çalışılıyor diye tahmın edılıyor. Yınede Jem ve Sabri olayını anlayanlar beri gelsin.

Bir Galatasaraylı olarak en istemediğim şey Avrupalardan Men edilmektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt