Murat Kalkan
Parçalı Üye
- 12 Ocak 2011
- 3.684
- 990
- 1.523
bu durumda umut ve sercandan iyidirKalinic kesin alınır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu durumda umut ve sercandan iyidirKalinic kesin alınır
sponsor nerde lan sponsor nerede ? şu takıma sponsor bulamıyorlar daha ya
Sezon bitmeden iki hafta önce den baslayip bugün e kadar actigim konulari gözden gecirin, tek tek birlestirin, dedigin gibi hepsi cikiyor. Iste böyle acik acik ucuruma yürüyorduk, taraftar sampiyonluk gaziyla durduruldu.Senin actigin konularin icerikleri tamamen uyuyor bunlara bakildimi, hepsi teker teker ortaya cikiyor.
Simdi bakalim Hamza bu kafayla kac mac takimin basinda kalacak? CL de 2 mac ust ustte fark yesin ozaman gorur gununu..Sezon bitmeden iki hafta önce den baslayip bugün e kadar actigim konulari gözden gecirin, tek tek birlestirin, dedigin gibi hepsi cikiyor. Iste böyle acik acik ucuruma yürüyorduk, taraftar sampiyonluk gaziyla durduruldu.
+niasse eklenirzambrano, Jose ve kalinic olsun bari
biriniz josenin videosunu atsın yazıyom jese geliyo asdf![]()

Ben sana diyorum, yine hakli cikarim, eminim. Hamza en az 2 yil daha bu takimin basinda kalacak, yönetim degismedikce. Yönetim degisir ise, farkli olabilir.Simdi bakalim Hamza bu kafayla kac mac takimin basinda kalacak? CL de 2 mac ust ustte fark yesin ozaman gorur gununu..