Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjk nin mario gomez i aldığı iyi oldu hırsızlık meydana çıkar şimdi 9 milyon euro yu acaba kim paylaşacaktı aralarında

Jose Rodriguez sizce nerede oynayacak renktaşlar , sağ kanat için mi alındı yoksa orta saha için mi ?

jose olumsuz bakanlar var galiba,arkadaslar acikcasi gidip flamini ye para bayilicagimiza bu cocugu almalari daha iyi 0 bonservis ve ileride para kazanma ihtimalimiz yüksek ,dünyada bir pogba örnegi var yani bunu tutdurabilirsin belki .acikcasi ben olumlu bakiyorum

@AslanStatistic: Muhsin Ertuğral: "Bence Rodriguez iyi bir yatırım Galatasaray için. Adaptasyon sürecini çabuk atlatırsa verimli olabileceğini düşünüyorum."

Sent from my iPhone using Tapatalk

beşiktaşın aldıgı adamı çok ihtiyacımız varken pahalı diye alamaz duruma geldik sınanıyormuyuz çözemedim

@AslanStatistic: Muhsin Ertuğral: Melo taraftarın sevgilidiydi. Jose Rodriguez Melo gibi agresif bir oyuncu değil ama çok daha kaliteli bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rafael-Douglas-Gervinho-Kalinic gelsin tamam ..

Hayır anlamadığım nokta ukrayna ligi başlamadımı . adamlar 1.santraforunu neden bize versinler ? bonservisi elinde olsa , kadroya giremese, yedek olsa falan neyse.

Son düzenleme:
Stopere Douglas, veya onun ayarı bir stoperin yanında Gençlerbirliğindeki Ahmet Çalığı alırsak çok iyi olur. Bence chedjou ve Semihten daha iyi stoper. Duvar gibi mübarek. Korayıda kiralık vermek lazım, Hakan baltanın sözleşmesi bitinceye kadar. Pişip gelsin. Kumaşı iyi aslında. Ama henüz bizde oyniyacak tecrübede değil.

Ortasahaya alındı bence. Ama dağ kanatta da oynar zaman zaman.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Selçuk'un yerine mi Melo'nun yerine mi ; biraz daha oyun kurucu gibi defansif yönü değil ofansif yönü ön planda gibi sanırım.

Dinamikte bir isim olduğuna göre Selçuk'u kesebilir tabi Melo ayrılmazsa.

vay be

18cf22546e53cfcc735fe3f27fa7719d.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt