- 5 Şubat 2013
- 15.492
- 2.680
- 1.828
renktaş ilerki 6 oyuncudan 6sının da defansif özelliği yok
Musleraya güveniyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaş ilerki 6 oyuncudan 6sının da defansif özelliği yok
nasıl Ardahandasın insan onları duymaz mı hani boyacılar falan oluyor esmer kavruk oluyorlar genellikle yol keserler para isterler küçük çocuklar 7 8 yaşından başlarlar küfür etmeyemutrıf ne yahu?
Söyle oynarsa şaşırmam
Burak - Podolski
Poldi - Selçuk - Hamit - Jose
Sneijder'i kadrodan silerse 2016 gelmeden önce kovulur
Podolski mitoz yaparak kendini ikiye mi böldü?
Cok iyi oldu cokta güzel oldu yani
![]()
Podolski mitoz yaparak kendini ikiye mi böldü?
Valencia satilik degil, Van Gaal birakmiyor.10 ÇÖP gönder bir valencia ALIN gerizekalılığın anlamı yok en azından 1 Taşla 2 bölge kapatırsın.
valla ilk defa senden duyuyorum , öyle yol kesip oara isteyen çocuk da görmedim ne yalan sölyeyimnasıl Ardahandasın insan onları duymaz mı hani boyacılar falan oluyor esmer kavruk oluyorlar genellikle yol keserler para isterler küçük çocuklar 7 8 yaşından başlarlar küfür etmeye![]()
Rafaeli alalım başka transfer yapmayalım o zaman habire alternatif veya antreman topçusu alıyoruz 1 bölgede açık kapatmadılar daha, Podolski de bizim baskımızdı yoksa bunlarda hayır yokValencia satilik degil, Van Gaal birakmiyor.
sen hep merkezde takılmışsın belli sokak aralarında falan girmemişsin halil efendiyi duymuşsundur kalenin o taraflar orada çok varlar iyi ki de rastlamamışsın bundan sonra da rastlamazsın inşallahvalla ilk defa senden duyuyorum , öyle yol kesip oara isteyen çocuk da görmedim ne yalan sölyeyim![]()