Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 ÇÖP gönder bir valencia ALIN gerizekalılığın anlamı yok en azından 1 Taşla 2 bölge kapatırsın.

Söyle oynarsa şaşırmam

Burak - Podolski
Sneijder - Selçuk - Hamit - Jose

Son düzenleme:
Evet canim, direkt katki verecek oyunculara ne gerek var ilk 11 icin. Allahin cezalari, insallah aglaya aglaya bu kulüpten defolup gidersiniz.

Peşindeyiz!@PesindeyizTV 1 Min.Vor 1 MinuteÜbersetzung anzeigen
Evren Göz: ''Jose Rodriguez orta sahanın zenginlik kazanması için alternatif bir oyuncu olarak alındı. Gelişime çok açık bir isim.''

11351624_1641302762794132_1883759506_n.jpg

Özledik reis :sad007:

Drogba Eboue paketinede razıyım 1 yıllığına ikisi 4-5 mil euro yıllığa biter ebouenin ölüsünde 5 Zabri eder

nasıl Ardahandasın insan onları duymaz mı hani boyacılar falan oluyor esmer kavruk oluyorlar genellikle yol keserler para isterler küçük çocuklar 7 8 yaşından başlarlar küfür etmeye :D
valla ilk defa senden duyuyorum , öyle yol kesip oara isteyen çocuk da görmedim ne yalan sölyeyim :)

valla ilk defa senden duyuyorum , öyle yol kesip oara isteyen çocuk da görmedim ne yalan sölyeyim :)
sen hep merkezde takılmışsın belli sokak aralarında falan girmemişsin halil efendiyi duymuşsundur kalenin o taraflar orada çok varlar iyi ki de rastlamamışsın bundan sonra da rastlamazsın inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt