Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles için Chelseade devreye girmiş sanırım. Bi kaç defa bahs ettiğim interli arkadaşım dedi. Hatta o Chelsea Tellesi kesin Aldı dedi. Eğer doğruysa, Chelsea, PSG ve İnterin Girdiği arttırımdan en az 15 milyon€ bonservis bekliyorum. Ki bence bu şu piyasada normal bir Ücret olur. Bakalım nolcak. Hayırlısı

Telles için Chelseade devreye girmiş sanırım. Bi kaç defa bahs ettiğim interli arkadaşım dedi. Hatta o Chelsea Tellesi kesin Aldı dedi. Eğer doğruysa, Chelsea, PSG ve İnterin Girdiği arttırımdan en az 15 milyon€ bonservis bekliyorum. Ki bence bu şu piyasada normal bir Ücret olur. Bakalım nolcak. Hayırlısı

Di Marzio çoktan dedi zaten

bir yanda cardozo bir yanda gomez bir yanda van persie !! bizde ibra robben hayali kurduk salak gibi

lan bu dolmuşçu ve çapsız dengeoğlu meloya karşılık josenin bonservisini almışlar. melonun menejeri kazığı iyi geçirmiş bizim kerizlere. bu dangalaklar sürüsü 2-3 aya kulübü batıracak ben hayatımda bukadar salakça bi transfer görmedim. milyonları savuran intere melo gibi bi adamı bedavaya verirlerse ortada gerçekten bi soygun var demektir. bu herifler takımın içine etmeye and içmişler.

Tellesi chelseda istoyomus olum 15 milyon cekin o zaman

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav ben yildiz istemiyorum kaliteli topcu istiyorum elmander gibi birini istiyorum ujfa gibi stoper istiyorum

Joseye ben guvniyorum ki hamza 4-3-3 yapcak belliki

Orta gobegi rodrigez hamit sneijder yaparsa hucum iyi olur ama defans allaja emanet ?

Bu ali nacinin bu sezon yaptigi haberlerin cogu foss cikmadimi varsayimlar uzerine yapiyo bence hemen haber yapmamak lazim

Leicester selcuk 10 miyon paund mu durani bicaklamak lazim satin gitsin la rodrigez oymaisn iste orda bide defamsif libero alin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt