Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.894
- 4.335
- 1.198
Sözleşmesi bitmiş olsa kampa gelmezdi ki zaten, sonuç olarak bu benim iddiam değil öyle söyleniyor, yazılıyor du diyorumSon senesi bu sene.
Sony Xperia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi bitmiş olsa kampa gelmezdi ki zaten, sonuç olarak bu benim iddiam değil öyle söyleniyor, yazılıyor du diyorumSon senesi bu sene.
Sözleşmesi bitmiş olsa kampa gelmezdi ki zaten, sonuç olarak bu benim iddiam değil öyle söyleniyor, yazılıyor du diyorum
Sony Xperia
Bitti demedim. Bu sene son senesi.
Telles için Chelseade devreye girmiş sanırım. Bi kaç defa bahs ettiğim interli arkadaşım dedi. Hatta o Chelsea Tellesi kesin Aldı dedi. Eğer doğruysa, Chelsea, PSG ve İnterin Girdiği arttırımdan en az 15 milyon€ bonservis bekliyorum. Ki bence bu şu piyasada normal bir Ücret olur. Bakalım nolcak. Hayırlısı
Pardon görmedim onu. O zaman oda kesin ordan görmüştür.Di Marzio çoktan dedi zaten
Di Marzionun dediğini yazarsan sevinirim. Bonservis bedeli geçiyomu ?Pardon görmedim onu. O zaman oda kesin ordan görmüştür.
Edmilson Junior sıfır maliyete büyük paralara satabileceğin bir oyuncu
20 yaşında potansiyelli gelişime açık ne bekliyoruz ?
artık en kötüsüne kendini hazırla bu yönetim olduğu müddetçe yıldız gelmez yıldız kaybederizYav ben yildiz istemiyorum kaliteli topcu istiyorum elmander gibi birini istiyorum ujfa gibi stoper istiyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Joseye ben guvniyorum ki hamza 4-3-3 yapcak belliki
Orta gobegi rodrigez hamit sneijder yaparsa hucum iyi olur ama defans allaja emanet ������
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi