Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya su var bizim yelri topcular hazirlik macini dikkate almiyor senelerdir bu durum mevcut ben ligde ve avrupada bu derece kotu olucagini sanmiyorum ama sag bek forvet melonun yerine adam şart bu takbiyeler yapilirsa ligi gotururuz bence

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunların transfer yapcaklarını hiç ama hiç zannetmiyorum bu vizyonsuzlar ne anlar transferden !

Shaktar elensede Luce büyük adamsın. Sen Galatasaraya yakışırsın.helal valla işi biliyor bu adam

Keske eboue kalsaydi

Pereirada kagitci bunlar yandi

srna nın sabriden fazlası yok.

bale.jpg

Ligde bubkadar kotu oynucaginizi dusunmuyorum ben bizimkiler tamamen hazirlik maclarini iplemiyolar onemsiz diye ozellikel yerliler

farkli yensinler, bu mactan sonra da Hamza "gereken mesajlari aldik" dedi umarim gercekten düzgün topcular gelir; Inter de 3+ atarsa durum farkinda olurlar belki
İnanıyor musun cidden bir şeylerin değişeceğine ? Bence 2 tane daha saçma sapan adam alınır biz bu sezon çoğu maç için keşke Melo olsaydı diyeceğiz

yeter sen de Allahını seversen görünen köy klavuz istemez arkadaş

Renktas kizabilirsin ama bunlar olması gerekiyordu zaten olmazsa bu hamza falan akillanmazdi ozellikle dursun bundan ders cikarit umarum ben iyi dusunmeye calsiiyorum elimden bisey gelmiyor sinir oluyorum

Mancini hocamın her maç oyuncularına kağıt vermesini bile özledim. Gel ulan gel :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt