Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
İnş yalandır şu dany istemiyorum şu adamı şehrime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnş yalandır şu dany istemiyorum şu adamı şehrime
Nagatamo gelsin isin birde ticari boyutu var japonyada izlenme oranimiz artar gerci takim berbat amaNagatomo'nun menajeri Roberto Tukuda: "Nagatomo, Melo ile takas olarak Galatasaray'a gidecek."
Roberto Tukuda: "Nagatomo, Galatasaray'da oynamak konusunda çok istekli. Onun için şuan en iyi kararın da bu olduğunu düşünüyoruz."
peki bi çözüm önerin varmı? burdan tartışarak mı sesimizi duyuralım.
İzleyecem maçları bu sene stadta renktaş göz zevkimi bozcak gerçi yedek kalır serdar-sivok banko :-)bursaya truva atını gönderdik neden istemiyorsun iyidir dany işimize yarar![]()
bursaya truva atını gönderdik neden istemiyorsun iyidir dany işimize yarar![]()
kap bildirimi yapılmadan istanbula gelen topçunun tırt çıkma ihtimali %96.8
Aydını bu boş işler sayesinde gönderdik
Yeni nesil keylogger Bursa defansının tüm kapılarını açacak bize![]()
Anlat hocam sen sus sus bu noktaya geldikefendim 40 yaşımı devireli epey oluyor imdiye kadar gördüğüm işittiğim şey Galatasaray klübünü moruk kongre üyeleri ile bunların etrafına çöreklenmiş bir elit yönetici kadronun perişan ettiğidir... klüp yaşlıların emeklilik uğraşı olmuş ve bu yaşlıların etrafına çöreklenmiş hırsızlar çetesi klübün kanını asalak gibi emmekdedir...
ali lukunku transferini hatırlıyorum cavcav 900 bin dolar etmez diye almadı ama bizimkiler 3 milyon dolara aldılar.. neler biliyorum neler ama anlatamıyorum.
david @depor_boro 1 min.1 minuut geledenbiz yekta gönderilsin dedik https://vine.co/v/eXA1qj2aEA7
adam bir de jemi aldı hamza hocaya baya kin güdüyorum
Beyler kac gundur yokum, Jose bu aksam gelecek diyorlardi, geldimi?
Sent from my iPhone using Tapatalk