Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo'nun menajeri Roberto Tukuda: "Nagatomo, Melo ile takas olarak Galatasaray'a gidecek."

Roberto Tukuda: "Nagatomo, Galatasaray'da oynamak konusunda çok istekli. Onun için şuan en iyi kararın da bu olduğunu düşünüyoruz."
Nagatamo gelsin isin birde ticari boyutu var japonyada izlenme oranimiz artar gerci takim berbat ama

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki bi çözüm önerin varmı? burdan tartışarak mı sesimizi duyuralım.

efendim 40 yaşımı devireli epey oluyor imdiye kadar gördüğüm işittiğim şey Galatasaray klübünü moruk kongre üyeleri ile bunların etrafına çöreklenmiş bir elit yönetici kadronun perişan ettiğidir... klüp yaşlıların emeklilik uğraşı olmuş ve bu yaşlıların etrafına çöreklenmiş hırsızlar çetesi klübün kanını asalak gibi emmekdedir...
ali lukunku transferini hatırlıyorum cavcav 900 bin dolar etmez diye almadı ama bizimkiler 3 milyon dolara aldılar.. neler biliyorum neler ama anlatamıyorum.

TT işe yararmı beyler sözünde dur

efendim 40 yaşımı devireli epey oluyor imdiye kadar gördüğüm işittiğim şey Galatasaray klübünü moruk kongre üyeleri ile bunların etrafına çöreklenmiş bir elit yönetici kadronun perişan ettiğidir... klüp yaşlıların emeklilik uğraşı olmuş ve bu yaşlıların etrafına çöreklenmiş hırsızlar çetesi klübün kanını asalak gibi emmekdedir...
ali lukunku transferini hatırlıyorum cavcav 900 bin dolar etmez diye almadı ama bizimkiler 3 milyon dolara aldılar.. neler biliyorum neler ama anlatamıyorum.
Anlat hocam sen sus sus bu noktaya geldik

Carrusca'yı bile hava alanında omuzlara alarak karşılayan taraftar. Real madrid'ten gelen bir oyuncuyu karşılamaya gitmiyorsa, çok vahim bir tablo vardır.

Sabri olmaz,balta olmaz,telles yetersiz,selcuk agır,hamit yorumsuz,yasin sağda olmaz,sneijder sinirli ve fizik olarak yetersiz,podolski ben nereye geldim havasında,yasin sağda olmaz yetersiz,burak topu 3 saniye ayagında tutamıyor...yani bu sene bizden bir yol olmaz en az 7 transfer şart

Beyler kac gundur yokum, Jose bu aksam gelecek diyorlardi, geldimi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt