Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
Bakalım ilk duyum kimden gelecek hoca arkadaşlıklar diye tyoyu verdi yarın millet buradan yürür..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadasliklarimizi, kredilerimizi kullanacagiz demis imparator...
morinyo'dan topcu al reis. shaw olur fella olur blind olur yap şovunu..
Transferleri Tudor yapsın.. Fatih Terim'in maç sonu açıklamalarından tırt adamlara para vereceğimiz izlenimine kapıldım. Geçmiş dönemlerde de istedikleri tırttı. Allahtan 3. döneminde istediği futbolcuları alamadıkta alternatiflerini aldık![]()
transferleri tudor yapmadı cenk ergün scout ekibi ve tudorun ortak analizleriyle oldu. Şimdi de fatih hoca cenk ergün ve yine scout ekibi devrede olacak. Brumayı da fatih hoca özel olarak istemişti. Sneijderi kastetmişsin oda sistemine uymadığını düşündüğü içindi. Ha o sene sistem biraz cortlamıştı zaten o ayrı.
daley blind, fellaini gibi oyuncular fark yaratir bizim takimda...
transferleri tudor yapmadı cenk ergün scout ekibi ve tudorun ortak analizleriyle oldu. Şimdi de fatih hoca cenk ergün ve yine scout ekibi devrede olacak. Brumayı da fatih hoca özel olarak istemişti. Sneijderi kastetmişsin oda sistemine uymadığını düşündüğü içindi. Ha o sene sistem biraz cortlamıştı zaten o ayrı.
O dönem Muslera da 2. tercihti. Lauro mu ne bi kaleci beğeniliyordu. Sneijder öyle, Melo'da 2. tercihti. FTnin oldum olası transferlerini sevmem, inşallah dediğin gibi Cenk Ergün ve scout ekibinin transferleri olur.Benden önce çalışmaya başlamışlar sözünü iyi manada söylemedi Fatih Terim.
fellainiyi istiyorum başından beri hem bedava mutlaka alınmalı