Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray tuttosporta göre zidane için 80 milyon dolar önerdi.zidanın da bu transfere sıcak baktıgı ögrenildi (hürriyet-26 agustos 2000)

Sizce bugün açıklanan listede nerelerde olabilirdik? İlk 20 iyi gibi gözükebilir ama 2000'den sonra düzgün yönetilsek ilk 10 bizim için hayal olmazdı diye düşünüyorum

B3lsZLpIAAAPCUl.jpg

Galatasaray, 3 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlandığı Boksiç ile anlaşamazsa Yugoslav Druloviç'e teklif götürecek. Jardel yönetime önerdiği Porto'dan takım arkadaşı Druloviç için gerekirse devreye girebileceğini söyledi.

Galatasaray'ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Hırvat futbolcu Alen Boksiç'in hafta sonunda İstanbul'a geleceği öğrenildi. Yöneticiler, durumunun netleşmesini bekledikleri Hakan Şükür'ün İtalya'ya gitmesinin ardından Boksiç'in menejerlerine haber göndererek Hırvat futbolcuyu davet ettiler.

6 temmuz 2000

Önemli bir gelişme ile karşınızda olacağım 2018-2019 transfer dönemi bitene kadar netleşir muhtemelen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

effe8-1430730921.jpg

Bayern Münih'de sorunlu günler geçiren Stefan Effenberg, Galatasaray'dan teklif aldığını ve sarı kırmızılı formayı giymenin kendisini heyecanlandıracağını söyledi. Galatasaraylı yöneticilerle bugün görüşeceği öğrenilen Alman futbolcu, şu aşamada transferiyle ilgili bir şey söylemesinin doğru olmayacağını belirtti.

GÜCÜNÜ BİLİYORUM

G.Saray gibi bir takımda büyük bir şevkle oynamayı düşlediğini vurgulayan Effenberg şu görüşleri dile getirdi: ‘‘Galatasaray büyük bir takım, Şampiyonlar Ligi'nde oynadı. UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı kazandı. Gücünü Avrupa'da herkes biliyor.Böyle bir takımda oynamak bana büyük heyecan verir. Ayrıca İstanbul'u henüz hiç görmedim. Bu vesileyle ülkeyi de yakından tanımış olurum.’’

Bayern Münih basın bürosundan yapılan açıklamada, Effenberg'in üç takım ile görüşme yaptığı, bunlardan birinin Galatasaray olduğu belirtildi.Son zamanlarda teknik direktörü Hitzfeld ile arası açılan Effenberg, İngiliz Manchester City takımına kesinlikle gitmeyeceğini açıkladı. Manchester City ile iki yıllık sözleşme imzaladığı iddialarını da yalanlayan Effenberg ‘‘Ben pazartesi telefonla kendilerine hayır cevabımı söyledim’’ dedi.

27 nisan 2002 hürriyet

______________Muslera
__________Maicon__Serdar
Mariano___________________Evra
_________Fernando__Badou
Feghouli__________________Rodrigues
____________Mirallas
_________________Gomis

______________Muslera
__________Maicon__Serdar
Mariano___________________Evra
_________Fernando__Badou
Feghouli__________________Rodrigues
____________Mirallas
_________________Gomis
deisler iyi topçu muydu alman olan depresyon geçiren hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt