Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.135
- 20.033
- 3.313
'Guardians of Sarper' peşine düşer baksarper yakamda lan
bu seneki 10. operasyonu bana karsi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Guardians of Sarper' peşine düşer baksarper yakamda lan
sarper yakamda lan
Ayıp ediyorsun,ahbaplığımızda bir eksilme yok.
Gelmesine bende olumlu bakıyorumReklamı tabi ki olacaktır ama katkısı bence beklenenden fazla olur fizik kondisyonunu bilmiyoruz fakat tecrübe çok önemli zaten rakip sahada futbol oynadığımız için 90 dakika git gel yaşamayacak enerjisini ekonomik kullanırsa çok rahat 90 dakika da etkili performans sergileyebilir tecrübesi çok önemli bir nokta ligimizde yaş faktörünün önemli olduğunu düşünmüyorum teknik her zaman yaşın önüne geçer şu an mesela aynı yaşta ibrahimoviç gelecek deseler kimse hayır demez evra konusunda da kimse hayır diyeceğini düşünmüyorum![]()
Siz oturursunuz da o futbolcular Kayseri'ye gelir mi ,bos bos konusuyorlar iste,hadi otur masaya Muslera ile gelKayserispor Başkanı Erol Bedir: "Deniz Türüç dahil olmak üzere 24 oyuncumuzun tamamına gelen teklifleri oturup konuşmaya hazırız. Ayrıca şu anda İstanbul takımlarının en iyi oyuncuları dahi hepsini almak için masaya oturmaya hazırız."
Bu kadar transfer yaptirmaz hocagelecek sezon cl kadrosu:
gomis
bernard feghouli
imbula
fernando fellaini
asamoah acerbi maicon mariano
muslera