Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evra gelecek gibi artık zaten başka çaremiz yok. Bunu 1 ay önce filan yazmıştım sanırım Evra’yı alacağız diye. Juve’nin Asamoah’ı bırakmayacağı bariz belliydi, sezon başında bırakmayan şimdi neden bıraksın? Üstelik birçok iyi maç çıkarmışken. Netice itibariyle elimizde olan tek seçeneği değerlendireceğiz, bakalım ne olacak? Ama ben Evra’nın yaşına rağmen bu ligi sallayacağını düşünüyorum. Bu ligde kimler kral oldu, Evra gibi İngiltere’nin en başarılı takımında senelerce oynamış ve büyük takım oyun felsefesini çok iyi bilen bir oyuncunun STSL’de yaşına karşın sırıtacağını sanmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sandro-3.jpg
652066726.jpg

giphy.gif
2Q==
BnyyWOICMAAb1cW.jpg:large

Son düzenleme:
Yalnız şu olay yaşanmasa Evra gibi bir seçenekte yoktu elimizde.

S94z7oC.gif

Evra tutarsa ve iyi performans gösterirse sözleşmesini bir sene uzatıp sol tarafı Evra-Asamoah’da yapabiliriz. Düşüncesi bile güzel.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaşından dolayı Evra'ya biraz çekinerek bakıyorum ama Hakan Balta'nın şu an Sol ayaklı tek Sol bekimiz olduğu aklıma gelince olur diyorum..

"ölümü gösterip sıtmaya razı etmek" Bu olsa gerek. 6 Aylık Evra+ Asamoah olursa zaten kimse bir şey demez bu anlaşmaya.

Son düzenleme:
Reklamı tabi ki olacaktır ama katkısı bence beklenenden fazla olur fizik kondisyonunu bilmiyoruz fakat tecrübe çok önemli zaten rakip sahada futbol oynadığımız için 90 dakika git gel yaşamayacak enerjisini ekonomik kullanırsa çok rahat 90 dakika da etkili performans sergileyebilir tecrübesi çok önemli bir nokta ligimizde yaş faktörünün önemli olduğunu düşünmüyorum teknik her zaman yaşın önüne geçer şu an mesela aynı yaşta ibrahimoviç gelecek deseler kimse hayır demez evra konusunda da kimse hayır diyeceğini düşünmüyorum :D
Gelmesine bende olumlu bakıyorum

Evra, Dani Alves, Mariano gibi adamlar "A++" Kalite. Max. Fizik durumun yarısı bile olsa bu ligi kalite ve tecrübesi ile sallar.

Son düzenleme:
gelecek sezon cl kadrosu:

gomis

bernard feghouli

imbula

fernando fellaini

asamoah acerbi maicon mariano

muslera

Son düzenleme:
Herkes ister Asamoah gelsin, Filipe Luis gelsin ama olmuyorsa yapacak bir şey yok. Gelelim hayatın gerçeklerine:

Evra 6 ay için çok iyi bir transfer olur. Sonra uzatabiliriz de 1 yıl falan, yaşa takılmayın. Gelip net katkı sağlar bence, klası yeter.

Evra ile Asamoah'ın menajerlik şirketi aynıymış, denildiği gibi sezon sonu Asamoah gelecek ve Evra şu an için gelecekse muhteşem olur.

Juve, Asamoah'ı devre arası bırakmayacak gibi çünkü.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Deniz Türüç dahil olmak üzere 24 oyuncumuzun tamamına gelen teklifleri oturup konuşmaya hazırız. Ayrıca şu anda İstanbul takımlarının en iyi oyuncuları dahi hepsini almak için masaya oturmaya hazırız."
Siz oturursunuz da o futbolcular Kayseri'ye gelir mi ,bos bos konusuyorlar iste,hadi otur masaya Muslera ile gel

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt