Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu asamoah ve evra takıntısı niye...layun var,mendy var alabileceğin...ve lanet olası bi 25 gün var daha transfer dönemin bitmesine.anadolu takımı taraftarı bu kadar muhtaç şekilde beklemez evrayı...

bu asamoah ve evra takıntısı niye...layun var,mendy var alabileceğin...ve lanet olası bi 25 gün var daha transfer dönemin bitmesine.anadolu takımı taraftarı bu kadar muhtaç şekilde beklemez evrayı...
1-Layun ve Mendyi alabileceğimizi gerçekten dusunuyormusun. Özellikle Layunu. Çünkü Tellesin gitmesi gündemde.

2- 25 gün bekleyecek durumda değiliz. 17 maç sol beksiz kanser olduk kayseri maçında sol bek sahada olmalı.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon başı verdiğimiz gibi 8-9 milyon € bonservis ödeyip getirelim birini Sergi nedir yani?

Başka birini almamiz ne kadar vakit alacak. Sence vaktimiz varmı. Yok. Kardeşim anlamıyon galiba. Kimi alalım mesela senin önerilerin kimler.

Juan Bernat>Jaume Costa>Criscito>Augustinsson>Fabra>Digne>A. Baba>Dalbert>Layún>Dalbert>J. Willems>Durmusi>J. Lukaku>Roussillon>P. Max>Douglas Santos>Kieran Tierney>Ridgeciano Haps>Ferland Mendy

Şu kadar adamı ben bilgisayar başında oturduğum yerden bulabiliyorum scout ekibi transfer komisyonu ne halt ediyor menajerlere o kadar para yedirmeyi biliyoruz A.Bulut'a ver parayı bulsun sana bir tane sol bek adam 3-4 güne halleder bizimkilerin 1 yılda halledemediği işi

Haydi bunlardan 2-3 tanesini klübü bırakmadı 2-3 tanesi pahalı geldi 2-3 tanesi bize gelmek istemiyor 12-13 tane adam kalıyor yine bunlardan elbet birisi alınabilir değil mi ? hepsi imkansız değil ya bunların sene başında 40m bonservis harcamasını biliyordu yönetim Belhanda'ya 10m bonservis vermesini biliyordu takımın en acil transfer gereken yerine de seve seve para harcayacaklar arkadaş şampiyon olmak istiyorlarsa bu kadar basit ...

Juan Bernat>Jaume Costa>Criscito>Augustinsson>Fabra>Digne>A. Baba>Dalbert>Layún>Dalbert>J. Willems>Durmusi>J. Lukaku>Roussillon>P. Max>Douglas Santos>Kieran Tierney>Ridgeciano Haps>Ferland Mendy

Şu kadar adamı ben bilgisayar başında oturduğum yerden bulabiliyorum scout ekibi transfer komisyonu ne halt ediyor menajerlere o kadar para yedirmeyi biliyoruz A.Bulut'a ver parayı bulsun sana bir tane sol bek adam 3-4 güne halleder bizimkilerin 1 yılda halledemediği işi

Haydi bunlardan 2-3 tanesini klübü bırakmadı 2-3 tanesi pahalı geldi 2-3 tanesi bize gelmek istemiyor 12-13 tane adam kalıyor yine bunlardan elbet birisi alınabilir değil mi ? hepsi imkansız değil ya bunların sene başında 40m bonservis harcamasını biliyordu yönetim Belhanda'ya 10m bonservis vermesini biliyordu takımın en acil transfer gereken yerine de seve seve para harcayacaklar arkadaş şampiyon olmak istiyorlarsa bu kadar basit ...

Sıkıntı oyuncu bulmakta değil sıkıntı alacağımız kulübün planları doğrultusunda bırakmaması, en basiti empati yaparak şöyle düşünürsek şu an ligdeki durumumuz iyiyken elimizde telles olduğunu düşünelim ve çok iyi teklif geliyor fakat alternatifi yok satar mıydık satmaz mıydık zaten bu yüzden devre arası transferleri çok ama çok zordur :D

digne veya baba da kiralanabilir

Bu saydığın adamlarin hiçbiri hızlı bir şekilde takima katilacak oyuncular değil anlatmak istediğim şeyi anlamıyosun sen tahminen. Bizim bu sol bek işini 3 gün içinde halletmemiz gerek adam kampa katılsın takimla calissin. Son güne birakacak durumumuz yok yani. Ayrıca bu isimleride alabileceğimizi düşünmüyorum.

Haydi bunlardan 2-3 tanesini klübü bırakmadı 2-3 tanesi pahalı geldi 2-3 tanesi bize gelmek istemiyor 12-13 tane adam kalıyor yine bunlardan elbet birisi alınabilir değil mi ? hepsi imkansız değil ya bunların sene başında 40m bonservis harcamasını biliyordu yönetim Belhanda'ya 10m bonservis v Sormesini biliyordu takımın en acil transfer gereken yerine de seve seve para harcayacaklar arkadaş şampiyon olmak istiyorlarsa bu kadar basit ...

Valla gördügüm kadariyla bu Durmisi bizim Ulu Johan'in Instagram paylasimina yorum yazmis. En kötü ihtimalle onu getirirsin, piyasa degeri 6 gözüküyor. 7.5 milyona falan verirler zaten herifler 2 milyona almis. Bir tane adam akilli sol bek alamazlarsa rezillik olur. Ha gidip 6 ay Evra, sonra Asamoah diyorlarsa eyvallah ama son anda Asamoah olmaz da yine Agustos sonuna kadar sol bek getiremezlerse yuh derim.

Sıkıntı oyuncu bulmakta değil sıkıntı alacağımız kulübün planları doğrultusunda bırakmaması, en basiti empati yaparak şöyle düşünürsek şu an ligdeki durumumuz iyiyken elimizde telles olduğunu düşünelim ve çok iyi teklif geliyor fakat alternatifi yok satar mıydık satmaz mıydık :D

Tamam reis zaten ona göre söylüyorum bu listedeki adamlar yoksa şuraya Asamoah-F.Luis-D. Blind filan da yazardık tabi olur klübün bırakmak istemedikleri de bu listede ama hepsini de klüp bırakmaz değil ya

ulan emre moru kiralayın bari ,canlansın şura

Valla gördügüm kadariyla bu Durmisi bizim Ulu Johan'in Instagram paylasimina yorum yazmis. En kötü ihtimalle onu getirirsin, piyasa degeri 6 gözüküyor. 7.5 milyona falan verirler zaten herifler 2 milyona almis. Bir tane adam akilli sol bek alamazlarsa rezillik olur. Ha gidip 6 ay Evra, sonra Asamoah diyorlarsa eyvallah ama son anda Asamoah olmaz da yine Agustos sonuna kadar sol bek getiremezlerse yuh derim.

Reis düşün Asamoah'ın avrupanın en iyi sol çizgi oyuncularından birisin joker topçu birde koy orta sahadan sol kanada kadar 40 çeşit yerde oynuyor 28-29 yaşında yaş olarak en iyi çağlarında bu adamı STSL'ye bırakırlar mı Dursun'un başkan olduğu takıma gelir mi sözleşmesi bitmiş Asamoah hani Dursun sözleşmesi bitmiş kimi alabildi ki Asamoah'ı alsın getirsin

Şimdi Evra gelsin 6 ay sonra Asamoah gelir ön protokol imzalarız diyenlerin kendileri bile inanmıyor bunun olacağına ...

Bu saydığın adamlarin hiçbiri hızlı bir şekilde takima katilacak oyuncular değil anlatmak istediğim şeyi anlamıyosun sen tahminen. Bizim bu sol bek işini 3 gün içinde halletmemiz gerek adam kampa katılsın takimla calissin. Son güne birakacak durumumuz yok yani. Ayrıca bu isimleride alabileceğimizi düşünmüyorum.

Yav gözünü seveyim reis son sol beklerimiz defans yapmasını bilmeyen Riera-Telles-Olcan futbolculuktan bi haber Carole anadolu topçusu Latov şu takım haydi Riera-Telles'i çıkaralım yine bir seviyesi vardı adamların şu takım onlar gittiğinden beri 3-4 yıldır sol beksiz oynuyor kimse de ulan şuraya kalite bir transfer yapalım demedi ve şimdi 3 gün içinde transferin gerçekleşmesi gerekiyor şart olmazsa olmaz değil mi ? Bizim ligde Dursun gibi yöneticilerle kaç tane transfer kampa yetişti ki reis yapma gözünü seveyim başka bahaneler bul ...

Yav gözünü seveyim reis son sol beklerimiz defans yapmasını bilmeyen Riera-Telles-Olcan futbolculuktan bi haber Carole anadolu topçusu Latov şu takım haydi Riera-Telles'i çıkaralım yine bir seviyesi vardı adamların şu takım onlar gittiğinden beri 3-4 yıldır sol beksiz oynuyor kimse de ulan şuraya kalite bir transfer yapalım demedi ve şimdi 3 gün içinde transferin gerçekleşmesi gerekiyor şart olmazsa olmaz değil mi ? Bizim ligde Dursun gibi yöneticilerle kaç tane transfer kampa yetişti ki reis yapma gözünü seveyim başka bahaneler bul ...
6 ay Evranın oynaması bize ne zarar getirir. Sene sonu zaten adam alırız. Bize hizli bir şekilde oyuncu lazım.

e yani: )daha 10 gün önce konoplyankaya 7-8 milyon avro ayırmıssın,yazmış gazteler...ayıptır ...

Burada milletin Evra'ya tamam demesinin tek sebebi bonservissiz Asamoah transferi. Evra geldi patladı Linnes ile de şampiyon oluruz daha önce yaptık yine yaparız.

Asamoah transferine inanmamızın da tek nedeni bu;

59a7ffb061361f1290eac37a

normalde transferi hep savunurum ama kadrodaki bosluklari acilen doldurmak icin var bu transfer dönemi.

6 ayligina evra'yi al, büyük kulüplerde süre alamayan forvet ve orta saha kirala, tamamdir iste.

süper ligden kimse devre arasi önemli oyuncusunu satmaz. herkes kümede kalma pesindeyken unutun.

gidip de elemancini dönemi gibi sacma sapan adamlar almasinlar hic.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt