Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam galatasaraylı filan değil sanırım ne diye tutuyorsunuz forumda ? tamamen art niyetli bi mesaj bu , terimin kredisi büyük rahat ol tudor gibi filan değil 3 yıl şampiyon olmasa dahi kimse terimi filan ıslıklamaz 2.ci dönemindeki durumunda değil şuan terim daha yüksek taraftarın gözünde lobisi. He olmasada bi tarafınıza kına açar kına yakarsınız istediğiniz o sanırım.
3 yil sampiyon olamasami? Hayattakilerini bosver 3 yil sampiyon olamasin 7 ceddinin .... bellerler... Ya ironi yapiyorsun yada kendi taraftarimizi tanimiyorsun!

3 yil i gectim 3 mac ust uste maglub olsun da gor neler neler diyorlar...

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisi de
Yigit Gokoglan
Amrabat
Okan Derici
Riera(4m bonservis 3mx4yil maas)
...
Terimin karnesi de pek parlak degil yigitcim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Amrabat azda olsa katkı verdi. Rierada o şekilde. Diğer ikisi çöp doğru ama Mancininin Telles hariç hiçbir transferi tutmadı. Ve bunlar yaklaşık 13 transfer. Aradaki fark bence net.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben neden bahsediyorum sen neden hacı. Sörvayvır da izlemiyorsan, hobin olan foruma ana bacı küfür etmeyi de deneyebilirsin.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap veremeyince bunları dersin gerçekler üzüyor çünkü. Neyse dahada bişey demem. Şampiyon olunca İmparator Fatih Terim diye burda postlar atarsin bizimde keyfimiz yerine gelir.

riera öylesine alındı gibi bişey oldu o dönem,ama iyki almısız.kaliteli topçuydu,yıllıgı dısında.

Cevap veremeyince bunları dersin gerçekler üzüyor çünkü. Neyse dahada bişey demem. Şampiyon olunca İmparator Fatih Terim diye burda postlar atarsin bizimde keyfimiz yerine gelir.

Ben adamcı değil, Galatasaraylıyım. Keşke bunun yerine başkası olsaydı ama yapacak bir şey yok. Ülke olarak bazılarına hayranıyız maalesef.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3 yil sampiyon olamasami? Hayattakilerini bosver 3 yil sampiyon olamasin 7 ceddinin .... bellerler... Ya ironi yapiyorsun yada kendi taraftarimizi tanimiyorsun!

3 yil i gectim 3 mac ust uste maglub olsun da gor neler neler diyorlar...

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih terime filan onu demezler hocam kafadan 1 yıl kredisi var , istifaya cağırmazlar başka kapıları yok artık cünkü bunu hepimiz iyi biliyoruz. Her türlü o suç tudora yıkılır onun kurduğu kadro , aldığı oyuncular falan filan. Ben şahsen terime istifa diye bağırmam.

Ben adamcı değil, Galatasaraylıyım. Keşke bunun yerine başkası olsaydı ama yapacak bir şey yok. Ülke olarak bazılarının hayranıyız maalesef.

Sen kimsinde GS teknik direktörüne hain diyon . yuru git kendi forumuna .

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kuşlar ayaklandı bugün. Tellioğullarından Emre ile Seferoğullarından Suphi

Forum ahalisinin, renkdaşlarının anasına bacısına söven birinin bunu söylemesi ilginç. Ben de küfür ettim ama bu her zaman karşılıklı tartışmalarda oldu. Olur olmadık ilgisi olan veya olmayan herkese değil.

Arkadaşlar siz napıyosunuz gidin yüzünüze bi su filan çalın

Konu içinde transfer haberleri veya takımımız ile ilgili sohbet dışına çıkmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt