Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
monaconun bonservis istemesi aşırı saçma değil mi yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevillada da bir aslan var.
Sakin ol yahu, bu işin hemen olmayacağı çok belliydi zaten.
Oturup içki içip goygoy yapmışlardır.
Tabi bir bakmışız banega transferindeki gibi onyekuru-falcao-luyindama paketi olmuş inanın şaşırmamBu isin sonunda abdurrahim monacodan onyekuruyu kacirir gibi.
Yok öyle olmazSeten olumlu yazmis iste daha ne istiyorsunuz
Gün boyu bomboş bir ton rapor gönderip sonra gelip bomboş herifleri paylaşana az bile söyledim, bundan sonra tekrarını görürsem çok daha sert alacaksın karşılığını.Sinirlenince beni mi atıcan forumdan ? Düzgün dille söylesen ona göre cevap alırsın ki daha düzgün dille bunun paylaşılmasının doğru olmadığını söyleyen arkadaş da oldu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sebep?Ben RADAMEL FALCAO
monaconun bonservis istemesi aşırı saçma değil mi yav
ChivasJack daniels mi Johnny walker mi
bizim g..ümüzde ayı bağırıyo adam akıllı elimizde forvet yok sabahtan akşama falcao mu beklicez açıklama yok bişey yok belki de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz yalanlandı sonuçtaSakin ol yahu, bu işin hemen olmayacağı çok belliydi zaten.
Oturup içki içip goygoy yapmışlardır.
Göya istemiyordu, forvet almadan bence bonservisle bile vermezmonaconun bonservis istemesi aşırı saçma değil mi yav
Diagne de gitti, yine forvetsiz kaldık..
Başkanla Abdürrahim yalanlardı ilgi olmasa zaten kötü yönetilen durum da bu, 1.5 ay Banega-Falcao ile meşgul edildi gündem.bizim g..ümüzde ayı bağırıyo adam akıllı elimizde forvet yok sabahtan akşama falcao mu beklicez açıklama yok bişey yok belki de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz yalanlandı sonuçta