Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinirlenince beni mi atıcan forumdan ? Düzgün dille söylesen ona göre cevap alırsın ki daha düzgün dille bunun paylaşılmasının doğru olmadığını söyleyen arkadaş da oldu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gün boyu bomboş bir ton rapor gönderip sonra gelip bomboş herifleri paylaşana az bile söyledim, bundan sonra tekrarını görürsem çok daha sert alacaksın karşılığını.

Son ana kadar monaconun santrafor almasını bekleyelim o zaman, baktık olmadı bi diagne vakası daha yaşayalım :) el şeyiyle gerdeğe girilmez çıkar medyaya başkasıyla anlaştığını hazır beklet bakalım Monaco bonservisle falcaoyu satabiliyor mu kim falcaoya bu paraları veriyor hep beraber görelim

Sakin ol yahu, bu işin hemen olmayacağı çok belliydi zaten.

Oturup içki içip goygoy yapmışlardır.
bizim g..ümüzde ayı bağırıyo adam akıllı elimizde forvet yok sabahtan akşama falcao mu beklicez açıklama yok bişey yok belki de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz yalanlandı sonuçta

EA5-NrdWkAApZ3-

Bu arada ajansspora göre Belhanda ya Arabistan'dan 10 milyonluk teklif varmış. Biz 12-13 istiyormuşuz.

Banega
Banega
Banega
Banega
Banega

KOP gel oğlum.

bizim g..ümüzde ayı bağırıyo adam akıllı elimizde forvet yok sabahtan akşama falcao mu beklicez açıklama yok bişey yok belki de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz yalanlandı sonuçta
Başkanla Abdürrahim yalanlardı ilgi olmasa zaten kötü yönetilen durum da bu, 1.5 ay Banega-Falcao ile meşgul edildi gündem.

Adamlar ellerindeki oyuncuyu bedavaya verecek vs. benim anlamadığım 1 aydır Falcao ismi dönüyor biz ne bok yedik bu 1 aydır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt