Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ABD ve Galatasaray
Hangisi Falcao için daha iyidir ?
diye sormuşlar ne alaka

Ya sorun söylem tarzında. Önce geldin kör oldum falan dedin...

Onyekuru gibi adama 2.lig topçusu dersen kusura bakma ama başka şeyler bile söylenir sana.

Futbol tarzını sevmeyebilirsin kendi görüşündür bir şey diyemem ama kiralık gelen bir oyuncudan 16 gol 4 asist performans almışsın 2 lig topçusu diyorsun. En son en başarılı kiralık transferi Talisca bile bu istatistiği yakalayamadı. Biraz gömerken tutarlı olalım.
Madem istatik okadar önemli türk futbol tarihinde bir sezonda en cok gol atan yabanci futbolcuga yazdiklariniza ne demeli? Diagneyi elestirenlerde kus ozaman jardeller alexler okadar gol atamadi

Emre Mor ile sözleşmede anlaşamadık mı acaba ? Fotoğrafı çıkmadı, KAP da gelmedi. O ergen acayip rakamlar istemiş olabilir, şaşırmam.

Forvet ve 6 numarada umut yok bari hızlı kanat eksiğimizi gidermiş olalım
yangın tayfa as başkanısın sanırım başkanda Murat Kara demi.Hep negatifsin heppp

Onyekuru yu dünyanin en iyi forvetlerinden biri olan falcao a tercih edilirse kusura bakma bende kör oldum yazarim kardes futbol izlemeye dün baslamadik

Bu bir görüş ve yatırım. Mesela Falcao 22 yaşında potansiyelli bir forvetken adı bizimle geçse bir de o dönem atıyorum yıldız forvet 34 yaşında Van Nistelrooy'un adı geçse ben alma ihtimalimiz var ise genç Falcao'yu tercih ederim.

Ben geleceğe yönelik hamle olarak görüyorum Onyekuru'yu sen anlık sevinç ve geri dönüşü olmayan harcama peşindesin.

O da bir tercih saygı duyarım.

Ha ama sizin gibi düşünenler yüzünden şu an kulüp bu halde... FFP, satmadan alamamalar falan...

Madem istatik okadar önemli türk futbol tarihinde bir sezonda en cok gol atan yabanci futbolcuga yazdiklariniza ne demeli? Diagneyi elestirenlerde kus ozaman jardeller alexler okadar gol atamadi

Tamam eyvallah ben futboldan falan anlamıyorum. Kusura bakma yanlış yazdık en büyük Galatasaraylı da sensin.

Bu bir görüş ve yatırım. Mesela Falcao 22 yaşında potansiyelli bir forvetken adı bizimle geçse bir de o dönem atıyorum yıldız forvet 34 yaşında Van Nistelrooy'un adı geçse ben alma ihtimalimiz var ise genç Falcao'yu tercih ederim.

Ben geleceğe yönelik hamle olarak görüyorum Onyekuru'yu sen anlık sevinç ve geri dönüşü olmayan harcama peşindesin.

O da bir tercih saygı duyarım.

Ha ama sizin gibi düşünenler yüzünden şu an kulüp bu halde... FFP, satmadan alamamalar falan...
Futbolcunun yasina ben pek takmiyorum
Tamam eyvallah ben futboldan falan anlamıyorum. Kusura bakma yanlış yazdık en büyük Galatasaraylı da sensin.
Tsk ederim :)

Önceden paylaşıldımı bilmiyorum ama bizim Apoyu fena yemişler.

Pazarlığa bak 89 model Toros satıyor sanki ;D

Umarım dolaşan söylentiler böyle birşey değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt