Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi böyle uzun olduğu sürece ve insanlar gerildikçe üsluplar hiç hoş olmayan yerlere doğru gidiyor. Forum çok gergin

Abi Telles (21), beğenmesek de Carole, yine Linnes transferleri de scout'a girmez mi?
Girmez, girse de yetmez!...

Telles' i kime mal edeceğimizi bilemedik yıllardır!. Ben Mancini' nin transferlerdeki tek ve olumlu müdahalesi diye biliyorum; diğer transferlerde teknik ekibin görüşünün alınmadığını net olarak ifade eden Tugay' ın yalancısıyım ki herhangi bir tekzip gelmedi bu sözlerine. Bu arada belirteyim; Telles' in asla top class kulüplerde tutunamayacağını söyleyegelmişimdir, şu ana kadar yanılmış değilim. F/P olarak iyi bir transfer olduğu söylenebilir o dönem için...

Carol' ü başarılı bir hamle sayamayız...Linnes de Scout marifeti sayılamayacak kadar bilinen biriydi. Kaldı ki kaç yıldır takımda, bir türlü 'banko' olamadı...

Girmez, girse de yetmez!...

Telles' i kime mal edeceğimizi bilemedik yıllardır!. Ben Mancini' nin transferlerdeki tek ve olumlu müdahalesi diye biliyorum; diğer transferlerde teknik ekibin görüşünün alınmadığını net olarak ifade eden Tugay' ın yalancısıyım ki herhangi bir tekzip gelmedi bu sözlerine. Bu arada belirteyim; Telles' in asla top class kulüplerde tutunamayacağını söyleyegelmişimdir, şu ana kadar yanılmış değilim. F/P olarak iyi bir transfer olduğu söylenebilir o dönem için...

Carol' ü başarılı bir hamle sayamayız...Linnes de Scout marifeti sayılamayacak kadar bilinen biriydi. Kaldı ki kaç yıldır takımda, bir türlü 'banko' olamadı...
Bilmiyorum abi, açıkçası ben böyle düşünmüyorum.

Kabile sefinden gelen parayı bence banegaya gomecez 2 kiralık ortasaha kuraraska saçma olur

Bırak o işleri milleti parator marator tahrik edenleri gönderde önce sonra uyarıyı kaale alır insanlar.

iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Asker arkadaşın yok üslubunu takında konuş. Al bakalım adam uyrı almış mı almamış mı?

2.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt