- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Bulent timurlenkin yargisindan sonra kel sevimsiz Manu silmis tweetine
hahahshshshhshshshsa
Bizimlr ugrasmayin
hahahshshshhshshshsa
Bizimlr ugrasmayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok doğru. Ama ben ceza verebilen dolasıyla caydırıcı olabilen tarafım.Bunu tehdit edici üslupla söylemen ironik değil mi sence de?
Güzel topçuya benziyor.Trabzon’un Sorloth karşılaması nedir ya adam hayatında en çok değer gördüğü 15 dakikayı yaşadı heralde.
Girmez, girse de yetmez!...Abi Telles (21), beğenmesek de Carole, yine Linnes transferleri de scout'a girmez mi?
onun kelinle ilgili aklımda bir kaç proje var, hele Belhanda bir gitsin.Bulent timurlenkin yargisindan sonra kel sevimsiz Manu silmis tweetine
hahahshshshhshshshsa
Bizimlr ugrasmayin
Şanlı GALATASARAY!!!!!Adanmış hayatların umudu
Bilmiyorum abi, açıkçası ben böyle düşünmüyorum.Girmez, girse de yetmez!...
Telles' i kime mal edeceğimizi bilemedik yıllardır!. Ben Mancini' nin transferlerdeki tek ve olumlu müdahalesi diye biliyorum; diğer transferlerde teknik ekibin görüşünün alınmadığını net olarak ifade eden Tugay' ın yalancısıyım ki herhangi bir tekzip gelmedi bu sözlerine. Bu arada belirteyim; Telles' in asla top class kulüplerde tutunamayacağını söyleyegelmişimdir, şu ana kadar yanılmış değilim. F/P olarak iyi bir transfer olduğu söylenebilir o dönem için...
Carol' ü başarılı bir hamle sayamayız...Linnes de Scout marifeti sayılamayacak kadar bilinen biriydi. Kaldı ki kaç yıldır takımda, bir türlü 'banko' olamadı...
Tehdit edici üslupla konuşan ali kıran baş kesenleri uyarıyorum bir daha ki sefere daha büyük ceza veririm.
Kendi ne yapıyor acaba
Asker arkadaşın yok üslubunu takında konuş. Al bakalım adam uyrı almış mı almamış mı?Bırak o işleri milleti parator marator tahrik edenleri gönderde önce sonra uyarıyı kaale alır insanlar.
iPad cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne binerim ama at gibi şerefsizim@Danyal Artemis üstad tam senlik
TDK ağlıyor