Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp yıldız'ı güvenilir bulmuyorum ama

-Bu yönetimle
- Bu yoklukta
- Bu şartlarda

Yusuf gibi orta sahaya sertlik katacak oyuncuya burun kıvırmayın arkadaşlar. İnşallah olur
Ben adamda sertlim goremiyorum sorun orda lale gibi dolasiyor ortada josef sertlik katiyor evet gustavo katiyor melo katiyordu ndiaye hatta saiodu bile katiyordu bu adamda ne sertligi gordunuz anlatinda bilelim

Pelkasi fenerbahce 1,5 milyona almis bu ayni oyuncu superligde olmus olsaydi 8 milyondan baslardi.
O yuzden bizimde yunan pazarina girmemiz lazim hem lige uygun hem daha ucuz alinabilecek cok topcu var.
Olurmu canim, sayin Fatih Terim ve muhtesem scout ekibimiz 10milyonluk Irfan pesinde! Sonrada capsiz yonetime suc bulurlar adam alamiyorlar diye. Tamam yonetim rezalette, siz ne is yapiyorsunuz usta. Irfan'imi izlediniz bunca zaman. Kulup tarihinin acik ara en kotu yonetim, teknik kadro, scout ucgeni var malesef.

Mohammed geliyor mu renktas
Saint Ettienne 2 milyonluk kredi çekmiş Mısır kulübüne nakit ödeme yapmak için. Yani oyuncu Denayer gibi Galatasaraya gidicem diyerek havaalanında yatmazsa elden kaçtı demektir.
Haaland transferine döndü diyebiliriz

halil'in ilk kap bildirimi saat 17.30da gelmisti. onyekuru'nun ki ayni gün 23'de

bugün halil'in kap bildirimi saat 16.30 da geldigine göre bugün 22'de onye'nin 2.kap bildirimi gelmeli

bu yusuf denen adama 1 milyon bile israf
colibaliy videolarda bile gösteriyordu kendini dikine oynamasıyla. 1 milyon denip geçilmemesi lazım ne adamlar bulunur
bu kazma 2 maçta 90 dk izledik dişe dokunur tek hareketi bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt