Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Beni de opsiyonsuz alsınlar . 6 ay sonra adımı unutursun çiledaşndiyaşme mi ne onun yerine nakambayı kiralasaydık keşke kalite
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beni de opsiyonsuz alsınlar . 6 ay sonra adımı unutursun çiledaşndiyaşme mi ne onun yerine nakambayı kiralasaydık keşke kalite
Babeli bunlarin arasina kattigin icin seni kiniyorum. Protesto ediyorumEtebo, Ömer Bayram, Akbaba, Linnes, Babel varken bu cümle çok eğreti durdu be
VİSCA suan Metrobüste mi?Tranvay da mı?
Protesto haktır, edebilirsin.Babeli bunlarin arasina kattigin icin seni kiniyorum. Protesto ediyorum
Mohammed geliyor mu renktasProtesto haktır, edebilirsin.
Ben adamda sertlim goremiyorum sorun orda lale gibi dolasiyor ortada josef sertlik katiyor evet gustavo katiyor melo katiyordu ndiaye hatta saiodu bile katiyordu bu adamda ne sertligi gordunuz anlatinda bilelim-Bu yönetimle
- Bu yoklukta
- Bu şartlarda
Yusuf gibi orta sahaya sertlik katacak oyuncuya burun kıvırmayın arkadaşlar. İnşallah olur
Olurmu canim, sayin Fatih Terim ve muhtesem scout ekibimiz 10milyonluk Irfan pesinde! Sonrada capsiz yonetime suc bulurlar adam alamiyorlar diye. Tamam yonetim rezalette, siz ne is yapiyorsunuz usta. Irfan'imi izlediniz bunca zaman. Kulup tarihinin acik ara en kotu yonetim, teknik kadro, scout ucgeni var malesef.Pelkasi fenerbahce 1,5 milyona almis bu ayni oyuncu superligde olmus olsaydi 8 milyondan baslardi.
O yuzden bizimde yunan pazarina girmemiz lazim hem lige uygun hem daha ucuz alinabilecek cok topcu var.
iyi niyeti geçtim işi bitirecek adam yok. Abdül'e muhtaç kaldık. Transfer'de tek yetkili herf.6 gün kalmis, açıklanan tek transfer halil. Bu yonetim iyi niyetli degil.
Saint Ettienne 2 milyonluk kredi çekmiş Mısır kulübüne nakit ödeme yapmak için. Yani oyuncu Denayer gibi Galatasaraya gidicem diyerek havaalanında yatmazsa elden kaçtı demektir.Mohammed geliyor mu renktas