Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seytaan aahhh seytan hersey bir gün dönecek, bakalim o zaman napacaksin. Muriqi den sonra 2. oldu

galatasaray yönetiminin direk bu şeytanı hedef alması lazım. çektirsin gitsin fenerde çalışsın, derin yapılanma gibi türk futbolunu alttan yönetiyor herif

Muhamad bize gelmiyecekse ettienede yar olmasın yav aşırı bilendim heriflere ya biz ya başkası olsun ama ettienne olmasın
Alt liglerinde dünya kadar topçu var bizim ptt’e de kapak attılar e kardeşim bizede topçu bırakın yav

Mohamed kafaları sağlam bir santrfor. Peki biz kenardan orta yapabiliyor muyuz? En son ne zaman kenar ortasıyla gol bulduk hatırlayan var mı? Bize Pato tarzında sprinter bir forvet daha şart gibi geliyor.
Mohammed geldide pato gibi oyuncu istiyon renkdas

Yedlin bedelsiz alabilirsek iyi iş olur

gündüz bişey yazdım renkdaş okumadın sanirim
Okudum reyiz zaten mantıken en yakın arkadaşıları baskı yapar.

Düşünsene bir sirkette ise başlayacaksın ama farklı bir şirkette çalışan arkadaşın var. İki rakip firmasiniz ve rakip firmada o mevkide 5 tane kişi var senin bulunduğun yerde ise 2 kisin olacaksin ve forman garanti. Arkadaşları baskı yapmasa bile az düşünen oyuncu gitmez bunlara zaten.
İki kulüp arasındaki maximum maaş 500 bin oynar.
Türkiye'de normal şartlarda bir futbolcu tercih yapacaksa
Gs> tüm takımlar.
Avrupa'da bir kulüp > tüm tsl

Bu çok net. Terim bir futbolcuyu isteyecekse o oyuncunun tercih etmemesi için ali koç zekasinda ve trajedisinde olması gerekir.

Ben o yüzden hocanın hep sportif direktör konumunda olmasını istiyorum.
Alo ben emre abin dediklerinde oyuncu kiciyla gülsün. Bunu yazın da söyledim, hoca bir oyuncuyu aradığında serbest kaliyormussun seni takımda göreceğim derse o oyuncu heyecandan altına eder.

her yere sızdı febeliler ,misal asporda dikkat edin önceden yerden yere ali koçu vuranlar başta erman olmak üzere zeki dahil şimdi şapur şupur yalıyorlar ,beyaz tvde sinan bile febeyi yalıyor ,Galatasaraylı diye bildiğimiz rok bile bizim üstümüze oynuyor.Ciddiye alırsınız almazsınız ama medya ,federasyon ,mhk ve en tehlikelisi yukarısı bile bizim karşımızda.Komple teorisi değildir bunlar bariz açık açık yapıyorlar.

Nando
Yedlin Ferro Marcao Saracchi
Taylan
Fegh Arda Irfan Onyekuru
Mohamed

diagne - Mohammed
Luyindama - Irfan

olursa hersey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt