Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.469
- 18.069
- 2.228
ben ettim renktaş ama kısaltmalarla ettimNiye Ridvana da mi 6222 işliyor? Ben ridvana edicem küfür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ettim renktaş ama kısaltmalarla ettimNiye Ridvana da mi 6222 işliyor? Ben ridvana edicem küfür
seytaan aahhh seytan hersey bir gün dönecek, bakalim o zaman napacaksin. Muriqi den sonra 2. oldu
marsilya diye atti yaw cidden. adam resmen muriqi baskisini uyguluyorGeçen gün irfanın ilk tercihi avrupa diodu.
florentino'dan ziyade gedson bizi ucurur. türkiye'de oynadigi macta gayet iyidi...
seytaan aahhh seytan hersey bir gün dönecek, bakalim o zaman napacaksin. Muriqi den sonra 2. oldu
febeli duyumcu kimfebeli itibar edilen duyumcuya inanmak okey Galatasaraylı duyumcu itibarsız neyin kafası bu ,? febeli duyumcuya itibar edenler beni engellesin lütfen
erman felan aldi zatengalatasaray yönetiminin direk bu şeytanı hedef alması lazım. çektirsin gitsin fenerde çalışsın, derin yapılanma gibi türk futbolunu alttan yönetiyor dallama.
Mohammed geldide pato gibi oyuncu istiyon renkdasMohamed kafaları sağlam bir santrfor. Peki biz kenardan orta yapabiliyor muyuz? En son ne zaman kenar ortasıyla gol bulduk hatırlayan var mı? Bize Pato tarzında sprinter bir forvet daha şart gibi geliyor.
bizim yönetimin buna iki laf etmesi lazım.er
erman felan aldi zaten
Okudum reyiz zaten mantıken en yakın arkadaşıları baskı yapar.gündüz bişey yazdım renkdaş okumadın sanirim
Filmin sonunda avucluyoruz izledikMüthiş bişey yav dün hep olumsuz haberler dolanıyordu bugün 4-5 transfer haberleri dolanıyor. M.Cengiz yönetiminin bize transfer dönemlerinde yaşattığı duygu apayrı bişey. Saat başı değişiyor haberler.
@Hayri Cund üstat bi kadro yapsana muht cimbom 11ini görelim duyumlara dayanarak