Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu donk a gercekten 2,5 milyon euro verilecek ve taraftarda buna müsade edecekmi gercekten???? fatih isbecer denen adama bu konusla ilgili en az 4 tane tweet attim,kulübü soyuyorlar diyen bu adam degilmiydi?? simdi yönetimde kendileride ayni seyi yapiyorlar,kisiler degisiyor ama hirsizlik baki galiba kulüpte...

Arkadaslar amrabat demisken malagadan santa cruzu forvet olarak dusunmezmiyiz cok begenmisimdir

bu donk a gercekten 2,5 milyon euro verilecek ve taraftarda buna müsade edecekmi gercekten???? fatih isbecer denen adama bu konusla ilgili en az 4 tane tweet attim,kulübü soyuyorlar diyen bu adam degilmiydi?? simdi yönetimde kendileride ayni seyi yapiyorlar,kisiler degisiyor ama hirsizlik baki galiba kulüpte...

Bu Isbecer yeni nesil yonetici olabilir. Ancak kulupteki dinozorlar bunun sesini kesmis olabilir. Hamza serefsizinin ipinin cekilmesinde parmaginin oldugunu dusunuyorum. Tabi ki bunlar sadece ongorum. Dursun gibi kafada olma ihtimali de var. Isin sonunda bu yonetimin icraatleri ile anilacak kendisi. Eger gelecekte bir yoneticilik kariyeri dusunuyorsa simdiden elinden geleni yapmali. Yoksa kurunun yaninda yas da yanar.

Son düzenleme:
Selamun Aleyküm gençler.Geyik muhabbetine sarmadan olmuşsa eğer yeni gelişmeleri anlatacak bir babayiğit varmıdır.?

230px-Lucas_Ontivero'14.JPG
1069325.jpg

Messi ve Cantona hayırlı olsun diyebilir miyiz?

umut_gundogan_465.jpg

Evet dediğinizi duyar gibiyim.

Ontivero kapaklari takmaya hazir olacakkkkk

Lan bu ulke ne garip olmaya basladi daha gecen gun starsa hatirla gonul final bolumu yarin yaziyordu simdi reklamda hatirla gonul yeni bolum yaziyor neyin pesindesiniz oglum siz.
Ayrica bu bbtr gokcen'in aglamasi cok komik ya :d

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su adama 2.5 veren yonetimin aklini ben adam akilli 2 veya 3 tane topcu alsan yeter is bilmez yoneticiler kulübe başkan oluyor ya o divan kurulunda moruklar nasil secebiliyo bunlari anlmis degilim riva olsu su ada olsun kulübün gayrimenkulleri bazilarina peşkeş cekiliyo bunlardan para kalirsa iyi ama kalacağını zannetmiyorum onun icin ingiltere gibi fransa gibi satisa cikaracaksin yada iş bilen dürüst yoneticiler getireceksin dursuna fazla bel baglamayin derim yalancinin tekinidir yaz doneminde ispaladi kendisi

230px-Lucas_Ontivero'14.JPG
1069325.jpg

Messi ve Cantona hayırlı olsun diyebilir miyiz?

umut_gundogan_465.jpg

Evet dediğinizi duyar gibiyim.

Umut Gündoğan, önce Selçuk İnan'a benzetildi. Daha sonra kendisi, "Benin kendi tarzım var" dedi. Siz neler söylersiniz. Umut'un en iyi olduğu mevki neresi?

"Umut, enteresan bir oyuncu. 10 numara pozisyonunda oynayabilir, sağ iç, sol içte de oynayabilir, iki ön liberodan biri de oynayabilir. Orta sahada rakibe göre nasıl isterseniz oynatabilirsiniz. Rakibin hiç istemeyeceği, ters gelen bir oyuncu. Benim onunla ilgili bir benzetmem var. Telefon kulübesinde bile adama çalım atar. Geçemeyeceği hiç bir adam yok. O fiziğine rağmen çok güçlü, çok çabuk bir oyuncu. Kaleye yakın noktalarda, ceza alanı içinde dokunulmazlığı olan bir oyuncu. Bunu samimi söylüyorum; bana göre ceza alanı çevresinde Wesley Sneijder'den daha etkili çünkü Sneijder'den daha seri ve daha seri çalım atıyor. Antalyaspor - Galatasaray maçında mücadeleyi yorumlayan Levent Tüzemen, "Melo'yu defanstan dribling yapan bir oyuncu olsun diye orada oynatıyor" dedi. Eğer orta sahadan dribling yapacak bir adam aranıyorsa Umut'tan daha iyi bir adam bulamaz. Emre Çolak'ın da var öyle bir özelliği ama Emre'ye göre Umut daha çok dikine gidiyor. "

Buca hocası demişti :d

Selamun Aleyküm gençler.Geyik muhabbetine sarmadan olmuşsa eğer yeni gelişmeleri anlatacak bir babayiğit varmıdır.?
Pazartesi ye kadar bir gelisme beklenmiyor,yönetim sanki ters köse transferler yapacak gibi geliyor bana..ama bizi mutlu edecek transferlermi olur onu bilmiyorum,aslinda yönetimde biraz akilli insanlar olsa hic transfer yapmadan,sadece kulüpten milyonlar kazanan asalak oyunculari göndererek bile taraftari yanlarina alirlar sezon sonundada 6-7 tane kaliteli transferle kulübün önünü acarlar ama nerde??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt