Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donk idare eder ancak önliberoya en az o ayar bi adam daha lazım çünkü bizdekiler şutlamalık çöp

Hacı seni koysak orta alana sen de çağ atlatırsın. Takımın durumu ortada, bunun için 30 yaşında kasımpaşa yıldızo genç donk'u alamaya gerek yoktu. Bu tamamen, medya köklemesi.
Aynen bunca çileden sonra bi melo etkisi yapacaktır gozumuzde özellikle ikili mücadele kısmında

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oha resmen 3 milyon euro ödemişiz lan Donk için ahahahahah

Şimdi bizde para varmı yokmu

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CX9uEidWQAAtc4L.jpg

Pişman olacaksınız Donk söylemleri için. Çağ atlatacak kara oğlan orta sahaya.

Hocam Donka laf yokta cok über bi adam değil

sen UEFA olsan kulübü izlesen hemen kulubu çağırırsın oo beyler dersin sözleşmesi bitecek adama 2.5 patlatmıssınız tek adam alcaksınız heralde?

Taraftar da haklı olarak diyecek ki ulan free kalıcak Donk'a 2.5 veren adam Carilloya da versin Wiele de versin para bol demekki UEFA diye uyutuyolar bizi.

Ben zamaninda bizim ligimizden oyuncu fln alinmasin diye tonca konular actim. Donk'u da pek tutmam ama ilk kez olumlu bakiyorum, nedenini bilmiyorum. Abartildigini düsünüyorum ama nedsense kanim fena isindi.

Ne yakimis lan forma.. Fena.

Fena topçu değil Donk. Muhakkak iş yapar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocam Donka laf yokta cok über bi adam değil

sen UEFA olsan kulübü izlesen hemen kulubu çağırırsın oo beyler dersin sözleşmesi bitecek adama 2.5 patlatmıssınız tek adam alcaksınız heralde?

Taraftar da haklı olarak diyecek ki ulan free kalıcak Donk'a 2.5 veren adam Carilloya da versin Wiele de versin para bol demekki UEFA diye uyutuyolar bizi.
Bence ceza gelecek şubatta ondan bu hamleler
Transfer yasağı garanti bence

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cidden çok mu kötü bu oğlan? Pek fikrim yok topçuluğu ile alakalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kanka alacaksan adam gibi birini alacaksin, yani tas gibi bir sag bek alacaksin. Öyle emin olmadigin idare eder dedigin herifi getirirsen yine bu is sonunda Sabri denen parazite yarayacak ve formayi o hirbo kapacak ve bizi delirtmeye devam edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt