Mehmet Tokat
Cezalı
- 29 Nisan 2015
- 3.563
- 1
- 498
Pişman olacaksınız Donk söylemleri için. Çağ atlatacak kara oğlan orta sahaya.
sen olayi anlamamissin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi sira geldi van Rhijn cöpüne.
şu ülkede tutunan 1 genç yabancı stoper hatırlıyomusun son 10 senede?
Aynen bunca çileden sonra bi melo etkisi yapacaktır gozumuzde özellikle ikili mücadele kısmındaHacı seni koysak orta alana sen de çağ atlatırsın. Takımın durumu ortada, bunun için 30 yaşında kasımpaşa yıldızo genç donk'u alamaya gerek yoktu. Bu tamamen, medya köklemesi.
Anlatsanasen olayi anlamamissin.
Ya birakin su populist yaklasimi.kim giyse yakışır Sarı-Kırmızı o
Ben zamaninda bizim ligimizden oyuncu fln alinmasin diye tonca konular actim. Donk'u da pek tutmam ama ilk kez olumlu bakiyorum, nedenini bilmiyorum. Abartildigini düsünüyorum ama nedsense kanim fena isindi.
Ne yakimis lan forma.. Fena.
Ya birakin su populist yaklasimi.
Bir Sneijder, Donk'a bknz, birde Sabri formayi giyince fotografa baknz.. Veya Umut. Arada ucurum kadar fark var, forma da kurtarmiyor.
Bence ceza gelecek şubatta ondan bu hamlelerHocam Donka laf yokta cok über bi adam değil
sen UEFA olsan kulübü izlesen hemen kulubu çağırırsın oo beyler dersin sözleşmesi bitecek adama 2.5 patlatmıssınız tek adam alcaksınız heralde?
Taraftar da haklı olarak diyecek ki ulan free kalıcak Donk'a 2.5 veren adam Carilloya da versin Wiele de versin para bol demekki UEFA diye uyutuyolar bizi.
Anlatsana
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cidden çok mu kötü bu oğlan? Pek fikrim yok topçuluğu ile alakalı.
Sent from my iPhone using Tapatalk