Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1386705_Galatasaray_SK.jpg

Balta yerine Denayer 10 numara kadro olur

galiba ilk mactan lige havlu atıcaz işe bak ya

ali naci küçük ‏@nkucukk 55 sn.55 saniye önce
Haber 1: Önceki gün ayak bileğindeki sakatlık nedeni ile ülkesine giden Lukas Podolski, en az 2 hafta Almanya’da kalacak.

Abi benim bildiğim bir tek gelmez diyordu, başka birşey dediyse bilmiyorum.
Mantiken diyemem cünkü bir ara Sneijder diger orta sahalar ile kiyaslanirken (Galatasaray'da oynamiyordu) , ben acik ara Sneijder demisligim var. Konu mevcut.

Birde ben Inter'i de severim, yani bunu söylemem yine inandirici olmaz.

Ya cidden üzülüyorum böyle insanlara, göz göre göre yalan söylüyorlar, birde gercekmis gibi üstünde duruyorlar.

Mantiken diyemem cünkü bir ara Sneijder diger orta sahalar ile kiyaslanirken (Galatasaray'da oynamiyordu) , ben acik ara Sneijder demisligim var. Konu mevcut.

Ya cidden üzülüyorum böyle insanlara, göz göre göre yalan söylüyorlar, birde gercekmis gibi üstünde duruyorlar.

Olm tamam uzatma ben yalancıyım, bu kadar kompleks yapma

ulan bı nöbete bakıyım dedım aspor 157 tane yabancı transfer ettirdi bi gecede kulübe. neyse hayırlı olsun

Son düzenleme:
Futboliçe ‏@Gozdelinho_
2 güne olumlu yada olumsuz sonuçlanır.Menajeri yarın Norveç'e gidiyor kulüple görüşmek için. Linnes aşırı istekli ve bastırıyor gidicem diye

Dedin demedin o kadarını bilmiyorum ama Soner Abi yalan söyleyecek biri değil. Senle pek muhabbetim olmamıştır ama forumda tanıdığım kadarıyla sen de yalan söyleyecek birine benzemiyorsun. İkinizden biri yanlış hatırlıyordur, uzatmayın bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt