- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Balta yerine Denayer 10 numara kadro olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmet bu Sneijder söylentisi varken sen Hakan Delikanlının dediklerine şahit olmuşmuydun? gerçi o Gomeze de leş dediya neyse![]()
Ama şunu da unutmamak lazım, sneijder ortada oynayınca dünyanın en iyi etkili oyuncularından biri kanatta iyi biri gelirse ortada oynamalı bence.
Tannane'ye pek ısınamadım ben ama bakalım artık.Bu yüzden Tannane bir an önce gelsin bencede. Daha iyisini alabilecek degiliz gibi gözüküyor.
Balta yerine Denayer 10 numara kadro olur
Mantiken diyemem cünkü bir ara Sneijder diger orta sahalar ile kiyaslanirken (Galatasaray'da oynamiyordu) , ben acik ara Sneijder demisligim var. Konu mevcut.Abi benim bildiğim bir tek gelmez diyordu, başka birşey dediyse bilmiyorum.
Kesmez Denizli baltayı ağabey. En fazla Sol bek oynatır o yüzden yazdım stopere
Zivkovic'i almamiz mümkün degil. Campbell'de olmaz.Tannane'ye pek ısınamadım ben ama bakalım artık.
Mantiken diyemem cünkü bir ara Sneijder diger orta sahalar ile kiyaslanirken (Galatasaray'da oynamiyordu) , ben acik ara Sneijder demisligim var. Konu mevcut.
Birde ben Inter'i de severim, yani bunu söylemem yine inandirici olmaz.
Ya cidden üzülüyorum böyle insanlara, göz göre göre yalan söylüyorlar, birde gercekmis gibi üstünde duruyorlar.
Iyide gerekce yoktu bir kere. Gözümde kendi karakterini asagiladin.Olm tamam uzatma ben yalancıyım, bu kadar kompleks yapma
Mantiken diyemem cünkü bir ara Sneijder diger orta sahalar ile kiyaslanirken (Galatasaray'da oynamiyordu) , ben acik ara Sneijder demisligim var. Konu mevcut.
Birde ben Inter'i de severim, yani bunu söylemem yine inandirici olmaz.
Ya cidden üzülüyorum böyle insanlara, göz göre göre yalan söylüyorlar, birde gercekmis gibi üstünde duruyorlar.
Iyide gerekce yoktu bir kere. Gözümde kendi karakterini asagiladin.
Yani ben böyle çok çalımcı değilde daha çok ne yaptığını bilen birini istiyorum,oyun zekası olan bir kanat.Zivkovic'i almamiz mümkün degil. Campbell'de olmaz.
Robert Mak olabilir.