- 20 Mayıs 2011
- 23.548
- 10.477
- 1.873
Ben de istiyorum sakatlanmayan Linderoth gibi kuzeyli veya Amartey tarzı biri gelsin ama çıkan isme bak Singh falan cılız , gene hucuma yatkın adamlar . Free yedek Lawal zarar vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mac ici konsantrasyonu 10 dk olan bi oyuncu istemem aga.
Ched gittiginde denayer var niye donku cekiyon hemen.
Faydali da olabilir tabi ama en sevmedigim oyuncu tipi.
cingıl bels
Valla o kadar düzenli izlediğini düşünmüyorum . Barış pas bile atamıyordu.
Eskişehir adamı kötü performanstan mı kovdu , yoksa BJK ile anlaşmak üzereyim diye açıklama yaptığı için mi?
Lawal - Donk - Mbia - Atiba ligin 4 ortasahayı fiziğiyle domine eden ortasahasıdır bu 4'ü her takımda oynar bu ligte.
Izlemedikleri icin isterler iste aga burda izledik o kadar ben pek bi artisini goremedim.Ayagindan topu zamaninda cikarmiyor ayrica,cok geveliyor topu.Hocam mental sorunları var diyorsun kısmen katılıyorum da burdakı coğu kişi Belçika,Fransa 1 veya 2.lig veya kuzey liglerinde free kalsa , ellerini ovuştura ovuştura isterler. Eskişehir'den diye çöp muamelesi yapıyolar.
Ben Denayerle Ched'i ikili olarak düşündüm . Hakan'ı as değil yedek olarak kabullenmek gerek bence
Yedeğin Jem Karacan olacağına Lawal olsun, kötü değil.
Gaston Ramirez'in sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor, Southampton fazla süre vermiyor, kaçırılmayacak oyuncu.
raheem lawalın bu pozisyonda :
rakibi karşılama 20
hamle zamanlaması 20
reaksiyon : 20
hızlanma 19
oyun görüşü 18
pas zamanlaması 18
pas isabeti 19
2015/2016 EskiÅehirspor-Medicana Sivasspor dakika 69 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr
Güzel öneri. Hem daha 25 yasinda.
Türkiye Liginde Free çıkan iyi adamı alma Amrabat , Veysel Tarık Salih elinde patlıyor.
Altyapında oyuncu çıkaramıyosun kötü. Semih-Emre son örnek
Uzak doğudan adam alma tutmuyor İnamoto
Arjantin ligi gibi liglerden alma tutmuyor Carrusca - Ontivero
İtalya ligi zaten bitik ordan da alma Pandev-Dzemaili-Burdisso
çok tabularımız var çok.
Bi ara istiyorduk dimi bu o