Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de istiyorum sakatlanmayan Linderoth gibi kuzeyli veya Amartey tarzı biri gelsin ama çıkan isme bak Singh falan cılız , gene hucuma yatkın adamlar . Free yedek Lawal zarar vermez

Mac ici konsantrasyonu 10 dk olan bi oyuncu istemem aga.
Ched gittiginde denayer var niye donku cekiyon hemen.
Faydali da olabilir tabi ama en sevmedigim oyuncu tipi.

cingıl bels

Hocam mental sorunları var diyorsun kısmen katılıyorum da burdakı coğu kişi Belçika,Fransa 1 veya 2.lig veya kuzey liglerinde free kalsa , ellerini ovuştura ovuştura isterler. Eskişehir'den diye çöp muamelesi yapıyolar.

Ben Denayerle Ched'i ikili olarak düşündüm . Hakan'ı as değil yedek olarak kabullenmek gerek bence

Sırf türk liginden diye adam istememekte biraz gereksiz önyargı yani lawal bu ligin en dinamik adamlarından tek sorunu disiplin çoğu afrikalı futbolcu gibi onud gs gibi takım yapamıyorrsa dükkanı kapatalım gidelim

Bu lawal'in, bir ara roma'ya gideceği konuşulmuyor muydu?
ne ara eskisehir gibi kümedeki takımdan kovulacak konuma düştü?

Valla o kadar düzenli izlediğini düşünmüyorum . Barış pas bile atamıyordu.

Eskişehir adamı kötü performanstan mı kovdu , yoksa BJK ile anlaşmak üzereyim diye açıklama yaptığı için mi?

Lawal - Donk - Mbia - Atiba ligin 4 ortasahayı fiziğiyle domine eden ortasahasıdır bu 4'ü her takımda oynar bu ligte.

Kimin düzenli izlemediği belli oluyor. Merak ediyorsan gider maç başlığına bakarsın.

Yok Melo'yu zorlamış, yok süper koşuyormuş.

Klasik biraz hareketli oldu mu bir kısım taraftar hemen hayran olur zaten.

Topu oyuna nasıl sokmuş, nasıl pozisyon almış, pas oyununa katılabilmiş mi, oyun zekası nasıl...

Bunlar hiç önemsenmez.

O yüzden garip karşılamıyorum.

Almayız da hadi aldık diyelim yarın bir gün ilk eleştirecek olanlar da yine aynı zihniyet...

Yedeğin Jem Karacan olacağına Lawal olsun, kötü değil.

Lawalı abartıp durmayın,Vasat bir adam pas yeteneği sınırlı,teknik yok,Dağınık ve konstrasyonuda sıkıntılı birisi,Büyük takımda tam bir çöp olacak potansiyelde Anadolu takımlarında biraz parlayan adamları almaya ne kadar meraklı millet,ki bu adam Disiplinsiz oluşundan dolayı Eskişehirden bile tekmeyi yedi.

Hocam mental sorunları var diyorsun kısmen katılıyorum da burdakı coğu kişi Belçika,Fransa 1 veya 2.lig veya kuzey liglerinde free kalsa , ellerini ovuştura ovuştura isterler. Eskişehir'den diye çöp muamelesi yapıyolar.

Ben Denayerle Ched'i ikili olarak düşündüm . Hakan'ı as değil yedek olarak kabullenmek gerek bence
Izlemedikleri icin isterler iste aga burda izledik o kadar ben pek bi artisini goremedim.Ayagindan topu zamaninda cikarmiyor ayrica,cok geveliyor topu.
Sirf beles diye de oyuncu alinmaz bence

cingıl bels

Eskişehirspor'da topu kime çıkarsın ya tabi bencil oynıcak eskişehirde gevelicek adam mı var etrafında ligin en kötü kadrosuna sahip takım

Yedeğin Jem Karacan olacağına Lawal olsun, kötü değil.

Bize yedek mi lazım, ilk 11 oyuncusu mu?

Kaldı ki bu karşılaştırma da yanlış.

Biri Türk, diğeri kontenjandan yiyor.

Seneye olması gereken takviyeler yapıldığında Lawal kulübede bile yer bulamaz.

Her haliyle saçma bir transfer olur yani.

raheem lawalın bu pozisyonda :
rakibi karşılama 20
hamle zamanlaması 20
reaksiyon : 20
hızlanma 19
oyun görüşü 18
pas zamanlaması 18
pas isabeti 19

2015/2016 Eskişehirspor-Medicana Sivasspor dakika 69 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr

SON DAKİKA | #Bursaspor'da Luis Advincula, Arjantin'in Newells Old Boys takımına kiralandı.

:asd22:

Türkiye Liginde Free çıkan iyi adamı alma Amrabat , Veysel Tarık Salih elinde patlıyor.

Altyapında oyuncu çıkaramıyosun kötü. Semih-Emre son örnek

Uzak doğudan adam alma tutmuyor İnamoto

Arjantin ligi gibi liglerden alma tutmuyor Carrusca - Ontivero

İtalya ligi zaten bitik ordan da alma Pandev-Dzemaili-Burdisso

çok tabularımız var çok.

raheem lawalın bu pozisyonda :
rakibi karşılama 20
hamle zamanlaması 20
reaksiyon : 20
hızlanma 19
oyun görüşü 18
pas zamanlaması 18
pas isabeti 19

2015/2016 Eskişehirspor-Medicana Sivasspor dakika 69 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr

Bizim yedeklerden hiçbiri şunu yapamaz

Türkiye Liginde Free çıkan iyi adamı alma Amrabat , Veysel Tarık Salih elinde patlıyor.

Altyapında oyuncu çıkaramıyosun kötü. Semih-Emre son örnek

Uzak doğudan adam alma tutmuyor İnamoto

Arjantin ligi gibi liglerden alma tutmuyor Carrusca - Ontivero

İtalya ligi zaten bitik ordan da alma Pandev-Dzemaili-Burdisso

çok tabularımız var çok.

Alakası yok.

Türkiye ligi'nden de iyi oyuncuysa alırsın.

Hadi genç ve yerliyse de biraz parladıysa şartları da uygunsa denersin.

Fakat hem yabancı, hem yetersiz olursa almazsın.

Bu kadar basit.

O bedava bu fizikli diye diye 11 yabancıyı anadolu seviyesinde topçulardan oluşturacak değiliz herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt