Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi de beli kuvvetli zenci bir santrafor lazım.

Fikret Orman'dan Galatasaray'a: 'Beleşe kondular...'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın stat konusunda yaptıklarıyla ilgili ağır ifadeler kullandı.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

"Galatasaray, stat konusunda beleşe kondu. Stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Galatasaray'ın stadının lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devlette bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar. Galatasaraylıların yerinde olsaydım, o araziyi yapma karşılığında alır stadı ben yapardım. Ordan da gelir elde ederdim. Galatasaray'ın stadının yapıldığı yer, İstanbul'un en lüks, modern ve pahalı yerlerinden biri. Üç beş kuruş verip orayı yaşanacak bir yer hale getirebilirlerdi. Onlar monşer. Onlar sadece eliyle puro işareti yapmayı bilirler... 50 milyon dolar transfer yapıp takımı oyuncu çöplüğüne çevirken, üç beş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar.

Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Değirmenin suyu nereden geliyor diye soranlar bu işi bilmiyorlar. Müteahhit gibi her çalışmayı yakından takip ediyorum. Sabahtan akşama kadar stattayım." (expressgazete)

Gözdelinho sanırım Linnes transferine sevinen birine "sen bi de gidecekleri gör" demiş. Olm nolur gitsin lan şu Burak gerisi hiç önemli değil

D5803 cihazımdan gönderildi

İssiar dia bitigtir fransadan gelse kabul ama araplardan geliceg fener stochla bunu göndererek saçmaladıydı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Galatasaray'ın stat konusunda yaptıklarıyla ilgili ağır ifadeler kullandı.

İşte Fikret Orman'ın açıklamaları;

"Galatasaray, stat konusunda beleşe kondu. Stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar. Galatasaray'ın stadının lokasyonu kötü değil. Ama her şeyi devlette bekleyip işi beleşe getirmeyi seviyorlar. Galatasaraylıların yerinde olsaydım, o araziyi yapma karşılığında alır stadı ben yapardım. Ordan da gelir elde ederdim. Galatasaray'ın stadının yapıldığı yer, İstanbul'un en lüks, modern ve pahalı yerlerinden biri. Üç beş kuruş verip orayı yaşanacak bir yer hale getirebilirlerdi. Onlar monşer. Onlar sadece eliyle puro işareti yapmayı bilirler... 50 milyon dolar transfer yapıp takımı oyuncu çöplüğüne çevirken, üç beş verip stadın üstünü kapatmamak için bin dereden su getiriyorlar.

Biz kendi kaynaklarımızdan bir stadyum yapıyoruz. Değirmenin suyu nereden geliyor diye soranlar bu işi bilmiyorlar. Müteahhit gibi her çalışmayı yakından takip ediyorum. Sabahtan akşama kadar stattayım." (expressgazete)

araziyi devlete vermedik mi biz ali samiyenin

Ben Arfayi alma şansımız varsa kesinlikle zorlamaliyiz.

İddia ediyorum çok büyük efsanemiz olur.
Tek başına UEFA yı kazandirir

SELMA RIZA FERACELİ (1872-1931) İlk Türk kadın gazeteci. Ayrıca İttihat-Terakki Cemiyeti'nin tek kadın üyesidir.

CXHz1MOWwAAHxme.jpg

Slimaninin hayalini bile kurmayın 22 m paunda c.palaceye gidiyor

ben arfa + remy ne güzel olurdu..

Kweuke gelsin iyi yedek olur. 28 yaşındaymış ben 30'lu yaşlarda sanıyordum.

Asgari Ücretle Oynayan Muhammet Beşir 2 Buçuk Milyon Euro Kazanan N'Doye'yi Geçti

Trabzonspor'un forvet hattındaki sıkıntısını çözmesi için transfer edilen Dame N'Doye, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Gaziantepspor maçında kaçırdığı pozisyonlarla hayal kırıklığı yaşattı. Asgari ücretle oynayan Muhammet Beşir, daha az süre almasına rağmen yıllık 2 milyon 500 bin Euro kazanan N'Doye'den daha çok gole imza attı.
Trabzonspor'un, sezon başında İngiltere'nin Hull City kulübünden transfer ettiği Senegalli N'Doye, kaçırdığı gollerle saç baş yoldurmaya devam ediyor. Ligde henüz golle tanışamayan oyuncu Trabzonspor formasıyla ilk golünü Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor'a karşı attı. N'Doye, 3 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli ve 3 yıl için 7 milyon 500 bin Euro garanti ücret karşılığında toplam 10 milyon 650 bin Euro maliyetle bordo-mavili kulübe yük olmaya başladı.
Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu Dame N'Doye, bordo-mavili takımın genç oyuncusu Muhammet Beşir ile kıyaslanıyor. Stili Burak Yılmaz'a benzetilen ve geleceğin golcüsü olarak gösterilen 18 yaşındaki yetenek, bordo-mavili takımda asgari ücretle oynarken, N'Doye ise 2 milyon 500 bin Euro yıllık ücret alıyor.
Trabzonspor'un genç oyuncusu Muhammet Beşir, forma giydiği 3 maçta 35 dakika süre alırken, 2 gol attı. N'Doye ise 14 maçta 893 dakika süre almasına rağmen 1 gol kaydetti.
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, bordo-mavili takımın genç oyuncusu Muhammet Beşir'i hem övdü hem uyardı. Usta, kendisine ait sosyal medya hesabından, "Muhammet Beşir... Geleceğimiz sizlere emanet. Aman çok çalış ve sakın 'oldum' deme. Seni tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt