Umut Özçelik
Büyük Kaptan
- 19 Aralık 2008
- 21.441
- 3.560
- 1.983
Neyse anafikir anlasiliyor gayet netCümlede bir bozukluk var ama copy-paste olarak geçtim valla![]()
Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyse anafikir anlasiliyor gayet netCümlede bir bozukluk var ama copy-paste olarak geçtim valla![]()
TRansfer haberlerinin hepsinin sebebi bu ... yoksa bir bok almicaklar![]()
Ya bu gomis fln gelmesin abi iyiden iyiye baydı resmen anlamsızca soğudum bi anda adamdan
Sneijder i beklemek bile heyecan vericiydi ayrıca iş bilen bi transfer ekibi vardı bu gomis olayında hergün değişik haberler fln çıkınca baydırdı yani haberlere ne kadar güvenilir tabi orasıda mechul ama ne biliyim şimdide beşiktaş gomisi istedi diye haber çıktı piyasaya istemsizce soğuyorum adamdan bu olayı kim uzatıyo yönetim mi gomisin takımı mı yoksa gomis mi bilemem ama bilmiyorum yani dünyada başka forvet yokmuş gibi baydım yaniEn son Sino'da böyleydi. O da Sneijder yani. Gomis kim
O zaman biz de Galatasaray'dık ama.En son Sino'da böyleydi. O da Sneijder yani. Gomis kim
Nice'in ilgileneceğin hiç sanmıyorum, zaten kiralamak istemiyorlar. spor konusunda L'Equipe = Fotomac bu arada,Nasri için 13 milyon euro ödemeye hazır olduğumuzu da yazıyor meselaGiannelli İmbula, kuvvetle muhtemel gelecek sezon kiralık olarak Nice forması giyecek. (L'Equipe)
![]()
katılıyorum ancak şöyle şeyler var.gomis pesinden bu kadar kosulacak bir topcu degil. zamanı gene boşa harcıyoruz. umarım belhanda da gelmez.
acerbi-maicon-imbula 3'lüsüne yogunlasıp bitirmek lazım. evvela müdafa, sonrasında ofans hattını güclendiririz. zaten süper ligde müdafamızın sağlam oldugu her sezon sampiyonlugun favorisi oluruz. 1-0 olsun senin olsun.
İçip içip foruma mesaj mı yazıyorsunuz ? bi kıza falan yazsanız daha eğlenceli olur.Hayır çünkü oyuncunun haberi bile yok
büyük başkan Dursun Özbek
talimatı verdi
kaplar geliyor renkdaşlar
Sanmam.millet salliyor ama.oyle birsey varsa killigina aboubakar a talip olacaksin belhanda parasina onu alacan aglayacaklar Allahin eziklerigomis sekiztas icin yaziliyor fikoya yakisir hareketler![]()
Yav o ayri bir rezillik zaten ben genel teammullerden bahsetmistimNe noktası virgülü yahu daha adam akıllı fax çekemeyen bir yönetimden bahsediyoruz![]()
aboubakar dehset olur veya ibarbo güclü fizikli gencSanmam.millet salliyor ama.oyle birsey varsa killigina aboubakar a talip olacaksin belhanda parasina onu alacan aglayacaklar Allahin ezikleri
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama.iste dursunaboubakar dehset olur veya ibarbo güclü fizikli genc