Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ugrasilan isimlerin hepsi zor ikna olacak isimler. Yani ici gecmis hicbir oyuncu yok aralarinda.
Bu sebeple az da olsa inandiriciligi var.

Samsung Galaxy S8+ kullanarak gonderdim

Ya bu gomis fln gelmesin abi iyiden iyiye baydı resmen anlamsızca soğudum bi anda adamdan

TRansfer haberlerinin hepsinin sebebi bu ... yoksa bir bok almicaklar
DCgRSJTXoAAgk0X.jpg

Aynen öyle loca ve kombine satis olsun diye bol bol sanal bombaba patlatiyorlar

En son Sino'da böyleydi. O da Sneijder yani. Gomis kim
Sneijder i beklemek bile heyecan vericiydi ayrıca iş bilen bi transfer ekibi vardı bu gomis olayında hergün değişik haberler fln çıkınca baydırdı yani haberlere ne kadar güvenilir tabi orasıda mechul ama ne biliyim şimdide beşiktaş gomisi istedi diye haber çıktı piyasaya istemsizce soğuyorum adamdan bu olayı kim uzatıyo yönetim mi gomisin takımı mı yoksa gomis mi bilemem ama bilmiyorum yani dünyada başka forvet yokmuş gibi baydım yani

gomis pesinden bu kadar kosulacak bir topcu degil. zamanı gene boşa harcıyoruz. umarım belhanda da gelmez.

acerbi-maicon-imbula 3'lüsüne yogunlasıp bitirmek lazım. evvela müdafa, sonrasında ofans hattını güclendiririz. zaten süper ligde müdafamızın sağlam oldugu her sezon sampiyonlugun favorisi oluruz. 1-0 olsun senin olsun.

Giannelli İmbula, kuvvetle muhtemel gelecek sezon kiralık olarak Nice forması giyecek. (L'Equipe)

:(
Nice'in ilgileneceğin hiç sanmıyorum, zaten kiralamak istemiyorlar. spor konusunda L'Equipe = Fotomac bu arada,Nasri için 13 milyon euro ödemeye hazır olduğumuzu da yazıyor mesela :)

Imbula transferi bence uzar gider, birden kiralamayı kabul edeceğini sanmıyorum Stoke'un, o bonservisi de biz veremeyiz.

Son düzenleme:
gomis pesinden bu kadar kosulacak bir topcu degil. zamanı gene boşa harcıyoruz. umarım belhanda da gelmez.

acerbi-maicon-imbula 3'lüsüne yogunlasıp bitirmek lazım. evvela müdafa, sonrasında ofans hattını güclendiririz. zaten süper ligde müdafamızın sağlam oldugu her sezon sampiyonlugun favorisi oluruz. 1-0 olsun senin olsun.
katılıyorum ancak şöyle şeyler var.

kulübe teklif yaparsın sonra cevap beklersin hadi hadi hadi diyecek değilsin, lakin n zor transferler olan acerbi, maicon, imbula'nın B planı yoksa o zaman sıkıntı var, cünkü B planları daha önce tükeniyor piyasada.

gomis'de ise kulüple sorun yok anladığım kadarıyla, menajeri uzattıkca uzatıyor daha iyi bir kulüp bulabilir miyim diye. ben de beğenmiyorum ancak fransa'da 21 gol atmış bir oyuncusu icin O da şansları sonuna kadar zorluyor. Türkiye malesef tercih edilen bir ülke değil, eski Galatasaray da yok ki herkes koşa koşa gelsin, vergi avantajı olmasa kimseyi alamazdık zaten.

büyük başkan Dursun Özbek
talimatı verdi

kaplar geliyor renkdaşlar

gomis sekiztas icin yaziliyor fikoya yakisir hareketler :D
Sanmam.millet salliyor ama.oyle birsey varsa killigina aboubakar a talip olacaksin belhanda parasina onu alacan aglayacaklar Allahin ezikleri

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt